Belépés

A „Lajos Mari konyhája" névre hallgató gasztromagazin új a lappiacon, tavasszal jelent meg először. Májustól kéthavonta találják meg a standokon.

A mi magazinunk annyiban különbözik a többi, recepteket közlő kiadványtól, hogy kizárólag Lajos Mari ételleírásait tartalmazza. Mari szakmai múltja garantálja a minőséget, s egyben a változatosságot is. Ugyanis nemcsak a hagyományosan magyarosnak mondott fogások korszerű variánsait találhatják meg magazinunkban, de nagyon sok a mediterrán étel, ezen belül is főként az olasz konyha remekeiből válogatunk.

Két fő célcsoportnak ajánljuk: egyrészt a főzni, kísérletezni szeretőknek, akik nem rettennek meg egy-egy komplikáltabb élet elkészítésétől sem, másrész pedig azoknak, akik nem gyakorlottak a fakanálforgatásban. Velük is megszerettetjük a főzést, Lajos Mari leírásai ugyanis olyan aprólékosak, precízek, hogy ha azokat pontról pontra követik, garantált lesz a siket.

Ez is az egyik szlogenünk: hogy még jobban sikerüljön, minden tökéletes legyen!

Lazarovits Szilvia
felelős szerkesztő