Belépés

A Konyha és Rejtvény magazin a Meglepetés legújabb különszáma, évente 6 alkalommal, kéthavonta jelenik meg.
A lap minden oldalán hű a „csupa élvezet” szlogenhez, azaz egyszerre ad főzni- és gondolkodnivalót. Különösen tetten érhető ez a címlapreceptünknél, ahol a hozzávalók egyike csak akkor válik ismertté, ha a dupla oldalas skandiban, mint fősort, megfejti az olvasó.

Hogy miért éppen ebben a párosításban kínáljuk a két tematikánkat? Az anyalap, azaz a Meglepetés két legkedveltebb rovatát házasítottuk azzal a céllal, hogy aki nem talál elég kihívást a hetente megjelenő újságban, az megtalálja a különszámunkban. Rejtvényeink tematikája a gasztrovilág köré épül, híres séfek kedvenceiről és egyéb konyhai érdekességekről közlünk információkat a rejtvények között elrejtve.

Alkalmanként legalább 50-60 aktuális és idényjellegű receptet és 25-35 fejtenivaló rejtvényhálót kínálunk az igazi ínyenceknek.

Hegedűs Noémi
főszerkesztő