Belépés

Bevezető

A Central Médiacsoport Zrt. Magyarország egyik vezető médiavállalataként a legváltozatosabb portfólióval rendelkezik, elsősorban szórakoztató magazinokat jelentet meg. A vállalat konferenciaszervezéssel, könyvkiadással, eseményszervezéssel, az egyes lapokhoz kötődő termékértékesítéssel, valamint márkakiadványok készítésével foglalkozik.

E szerteágazó tevékenységből adódóan széles körben kínálunk álláslehetőségeket, legyen az szakmai, vagy támogató terület.


Jelentkezés módja és a kiválasztás folyamata

Javasoljuk, hogy jelentkezését (aktuális állásajánlatok menüpont) egy konkrét állásajánlatra nyújtsa be, hogy célzottabb legyen az álláskeresése.

Általános jelentkezés esetén az adatbazis@centralmediacsoport.terminal.lensa.hu e-mail címre küldött pályázati anyagok bekerülnek adatbázisunkba, amelyet a meghirdetett pozíciók esetén toborzási forrásként használunk. Kérjük, a levélhez csatolja önéletrajzát és motivációs levelét.

Amennyiben konkrét állásra jelentkezik, a jelentkezési határidő elteltével első körben megvizsgáljuk, hogy megfelel-e az elvárásoknak. Pozitív elbírálás esetén jelentkezését a kiválasztásban résztvevőként kezeljük. Az elképzelésekhez legközelebb álló jelöltekkel felvesszük a kapcsolatot, ők várhatóan többkörös kiválasztási folyamatban vesznek részt. Ez szakmai szűrést, telefonos és személyes interjú(ka)t, különböző tesztek kitöltését, próbafeladat megoldását jelentheti. Bizonyos kiválasztásokat tanácsadó- illetve közvetítő cégek segítségével bonyolítunk.

A sikeres jelöltnek ajánlatot adunk, míg a sikertelen pályázókat legkésőbb a kiválasztás lezártakor e-mailben értesítjük, ami időben elhúzódhat, ezért szíves türelmüket kérjük.

A pályázati anyagokat: önéletrajzot, motivációs levelet és egyéb közölt adatokat - ellenkező rendelkezés hiányában- egy évig őrizzük meg rendszerünkben.


Kapcsolat

Amennyiben állás ügyben további információra volna szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot a hr@centralmediacsoport.hu e-mail címen.