Belépés

A Central Médiacsoport könyvkiadási üzletága 2013-ban ünnepelte 10. évfordulóját. Több, mint 150 címet adtunk ki, könyveinkkel már három alkalommal nyertük meg a könyvszakma legrangosabb díját a Szép Magyar Könyv elismerést. Olvasóink szavazata alapján pedig egy 2012-es kiadványunk Libri Aranykönyv díjat nyert.

 

Ismeretterjesztő könyveink, kismamáknak , szülőknek, nagyszülőknek,  az egészséges életmód követőinek szólnak , a legkiválóbb magyar és külföldi szerzőktől, köztük Vekerdy Tamástól  és Kriston Andreától.

 

Nálunk jelennek meg a Nők Lapja ismert szerzőinek könyvei, Schäffer Erzsébet, V.Kulcsár Ildikó kötetei valamint sok külföldi szerző elsősorban nőknek szóló regénye. Mesekönyveink, melyekben a mesefigurák a könyvhöz csomagolt rajzfilmeken életre kelnek, újításnak számítanak a magyar könyvpiacon,köztük  Weöres Sándor, Berg Judit, Gryllus Vilmos és klasszikus szerzők meséi. Lajos Mari régi és új szakácskönyvei mellett egyre több modern szakácskönyvet adunk ki, a Nők Lapja Konyha  népszerű szakácsainak műveit.

 

Az általunk gondozott kiadványok  kaphatók minden nagyobb könyvesboltban, online könyváruházban, megrendelhetők a www.nlkonyvklub.hu weboldalon.

 

Kéziratokat a konyvkiadas@centralmediacsoport.hu e-mail címen fogadunk.

 

Dr. Szemere Gabriella
könyvkiadási vezetõszerkesztõ