Belépés

Best – Mindenből a legjobbat

A Best 2002-ben útjára indítva, a kiadó második, a Story mellé, fölé pozícionált celebrity lapjaként lényegében elfoglalta a magyar sztármagazin piac még rendelkezésre álló területét.

A tavalyi főszerkesztőváltás óta mindezeken túl megújult külsővel, új rovatokkal és a Best különszámokkal erősítettük meg a már jól ismert brandet. A hazai sztárvilág az átlagosnál mélyebb és tartalmasabb bemutatása mellett a Best már a kezdetektől nagy hangsúlyt helyezett a nemzetközi hírességek, a filmipar Hollywood- szintű bemutatásra, az események hetilapként is naprakész követésére. A tévésztárok mellett a lap mindig külön figyelemmel kísérte a hagyományos művészeti ágak, a színház, a zene, a tánc figyelmet érdemlő szereplőit is.

A Best más értelemben is szélesebben értelmezi a sztárság fogalmát az átlagos celebrity magazinoknál, a hétköznapi történések, hírek főszereplői, az aktualitások hősei is kínálnak számára hétről-hétre témát.

A Besttel együtt kapható különleges, mégis megfizethető ajándéktárgyak, időről-időre hozzájárulnak a lap sikeréhez, akárcsak a lap pozíciójához, ízlésvilágához illeszkedő Best Séf, a maga sztárokhoz köthető különleges receptjeivel.

Nichs Andrea

Főszerkesztő