Belépés

Az NLCafé Magyarország piacvezető online, női magazinja. Fontos és felelősségteljes szerep a miénk, mert ha egy weboldal naponta több százezer olvasót ér el, akkor nemcsak a szórakoztatás, hanem a társadalmi szerepvállalás is a feladatai közé tartozik.

Kiállunk a nők jogai mellett, legyen szó, anyukákról, nagymamákról, vagy friss főiskolásokról. Nálunk minden olvasó fontos, ezért találja meg az is a napi online betevőjét, aki könnyed, és az is, aki komolyabb tartalmakra vágyik. Igazi társalgás folyik az oldalon, ahol előfordul, hogy a vasárnapi recepttippek után olyan fontos témákat beszélünk ki, mint családon belüli erőszak. Az olvasóink bármilyen online felületen elérnek bennünket, velünk kezdhetik és zárhatják a napot, mobil applikációnknak köszönhetően. Vitatkozhatnak a szerkesztőséggel a Facebookon, inspirálódhatnak a Pinteresten, gyorshíreket olvashatnak a Twitteren, az Instagramon pedig beleshetnek a szerkesztőség életébe.

Az NLCafét olyan, arcukat bátran vállaló újságírók készítik, akik nemcsak írni, de olvasni is szeretik az oldalt és ez az első betűtől az utolsó képig meg is látszik rajta. Hiszünk a közösség erejében és a hétköznapi csodákban, ha kell rászoruló gyerekek 33 kívánságát teljesítjük, de ahhoz is van energiánk, hogy az olvasók segítségével megkeressük az ország kedvenc tanárát.

Mottónk: „Az ötletet mi adjuk, a mosoly a tiéd!"

Pácsonyi Daniella
Főszerkesztő