Belépés

A Szallas.hu Magyarország piacvezető online szállásportálja. Mi nyújtjuk a legnagyobb és legszerteágazóbb kínálatot havi 1500000 látogatónk számára, amit több mint 11 000 bel- és külföldi szálláshelyet üzemeltető partnerünkkel érünk el.

A Szallas.hu évente több mint 750 000 lefoglalt vendégéjszakával, 113 200 valódi vendégértékeléssel, több mint 500 000 hírlevélolvasóval és emellett több mint 425 000 Facebook-rajongóval büszkélkedhet. Az egyre erősödő versenyben továbbra is tartja, sőt egyre jobban megerősíti vezető pozícióját.

A folyamatos fejlődés során fontosnak tartjuk, hogy alapkoncepciónk, a szállásadóknak biztosított ingyenes regisztráció és az ingyenes megjelenés az oldalon ne változzon. Jutalékot tehát szigorúan csak a közvetített vendégek után számolunk fel.

Célcsoportunkat nem lehet kor, nem vagy kereset szerint behatárolni. A mi közönségünk az Utazó. Célunk, hogy a vendég a Szallas.hu-n keresztül a lehető legtöbb lehetőséget megvizsgálva találja meg a számára tökéletes szállásadót.

Nemzetközi piacon nyolc országban, többek között Szlovákiában, Horvátországban, Ausztriában, Romániában és Lengyelországban is működik a Szallas.hu. Rövid távú terveink között szerepel ezen országokban működő aloldalaink és irodáink fejlesztése, ezzel is elősegítve a magyar szálláshelyek forgalmának gyarapodását.

Szigetvári József
portfólió-igazgató