Idén ünnepeli a Meglepetés magazin a 25. évfordulóját. A magazin születésnapi lapszámának címlapján Liptai Claudia szerepel, míg a belső oldalakon olyan ikonikus magyar nők, mint Törőcsik Mari, Egerszegi Krisztina, Ónodi Eszter vagy Pataki Ági.

A születésnapi lapszámban a szerkesztőség mesél arról, mit is csináltak ők magunk 25 évvel ezelőtt, és mindezt fotókkal is megmutatják. Ezen kívül a 25-ös szám jegyében 25 perc alatt elkészülő vacsorákat adnak a konyharovatban és megkeresték első divatmodellüket, hogy újra megmutassa a mai divatot.

A 40-es szám egyik kiemelt cikkének az alanya nem más, mint a Meglepetés legelső lapszámának riportjában szereplő, a ma már édesanya, aki 1995-ben magyar lombikbébiként született.

“Negyedszázad egy lap életében nem kevés, pláne egy olyan negyed század, ami épp mögöttünk van. Amikor a Print elvesztette addigi vezető szerepét, amikor már nem csak a tévével, az online lapokkal, de az Instagrammal, Tiktokkal, Facebokkal, YouTube-bal is versenyezni kell. És itt van ez a csodálatos magazin, ami állja a sarat! Boldog 25. születésnapot, Meglepetés, jó, hogy lassan 14 éve az életem része vagy! Külön köszönöm minden kollégámnak a lelkesedést, a vidámságot, a kitartó, sokszor erőn felüli munkát, azt, hogy együtt menetelhetünk tovább. Egy remek csapattal, egy különleges időszakban, rengeteg jó ember támogatásával.”
Hegedűs Noémi
Meglepetés magazin főszerkesztő