Két éve Conchita Wurst, tavaly pedig a francia zenei élet üdvöskéje, Zaz volt a Story Ötcsillag- és Érték-díj átadó Gála sztárfellépője. Idén újfent egy világhírű előadót sikerült megnyerni a nagyszabású társasági eseményre: az elismerések kiosztása után a vendégek a brit popdíva, Sophie Ellis-Bextor produkciójával hangolódhatnak a hajnalig tartó bulira.

Folytatódik a lassan két évtizedes hagyomány: február 11-én, a Story Ötcsillag- és Érték-díj átadó Gálán 18. alkalommal találkozik egymással a hazai társasági élet és sztárvilág krémje! Az est egyik fénypontja az olvasók kedvenceinek járó Ötcsillag-díjak, valamint a Kovács Ági, Miklósa Erika, Pataki Ági, Cserhalmi György és Rózsa György alkotta szakmai kuratórium által kitüntetett művészek, médiaszemélyiségek és sportolók Érték-díjainak átadása lesz. A Corinthia Grand Hotel báltermében tartott ceremónia házigazdái Várkonyi Andrea, valamint Fördős Zé. A vendégek a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is egy igazi világhírességgel, Sophie Ellis-Bextorral hangolódhatnak az estére.

A Theaudience nevű indie-rock banda egykori énekesének szólókarrierje úgy indult az ezredfordulón, hogy a brit popipar akkor legnépszerűbb előadóját, az ex-Spice Girlt, Victoria Beckhamet is megelőzte az Egyesült Királyság slágerlistáin. Debütáló albumával, a Read My Lipsszel pedig végleg berobbant a nemzetközi zenei életbe. Olyannyira, hogy Európa rádiói Murder on the Dancefloor című szerzeményét játszották a leggyakrabban 2002-ben, de a Groovejet, valamint a Get Over You slágerei is óriási sikereket arattak. A fantasztikus hangulatú bulijairól ismert popdíva számos arany-, és platinalemez tulajdonosa, öt saját albuma közül a legutóbbi, Wanderlust című 2014-ben jelent meg. Az évekig tartó nagyzenekaros turnék után mostanában azonban csak kisebb fellépéseket vállal el.  Férjével, két gyermeke édesapjával, Richard Jones dj-vel járja a világot, és közben milliós nagyvárosok legexkluzívabb klubjaiban zenélnek.

Hogy Sophie mely slágereivel szórakoztatja majd az egybegyűlteket, az a fellépés kezdetéig mindenképp meglepetés marad. A koncertet követő díszvacsorán a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar gondoskodik a megfelelő hangulatról, majd DJ Radnai csalogatja a parkettre a táncos lábú vendégeket, a bárban pedig idén is Nyári Károly játszik zongorán.

Nagyon várjuk az estét, ugyanis egyikünk sem járt még a Story Gálán. Egyórás koncerttel készülünk az eseményre: a tőlünk megszokott pörgős rock and roll slágerekkel Nova Kultúr Zenekaros pozitív életérzést szeretnénk közvetíteni a vendégeknek. Reméljük, hogy táncos lábú lesz a publikum, és senki sem lesz rest felpattanni rockyzni! – nyilatkozta Marót Viki, aki azt is elárulta, hogy ezekben a hónapokban két fellépés között a legújabb, saját dalokból álló anyagukat készítik.



Címkék: