Termékeny év volt a tavalyi a Vezess számára. Újságíróink összesen 9533 cikket írtak az oldalra 2017-ben.

Természetesen a Hírek rovat számára készült a legtöbb anyag, amely a cikkeink harmadát adta, megelőzve a Forma-1 rovatot. Kiemelkedő, hogy a tesztrovatunk 197 alkalommal frissült az elmúlt évben. A nemzetközi és magyar sajtóbemutatók mellett zömében hazai tesztautók próbája, bemutatása köszönt vissza a cikkeinkben.

Jártunk az északi sarkkörön, havas tréningen, de a dél-afrikai forróságban is próbára tettünk autókat, Kanadából, Japánból, Ománból is küldtünk tudósításokat a számos európai helyszín mellett. Nem hiányoztunk a Genfi, a Frankfurti és Tokiói Autószalonról sem. Nem mellékesen részt vettünk a 23 országból érkező zsűri munkájában, amely kiválasztotta 2017-es Év Autóját.

2017 LEGKEDVELTEBB TESZTAUTÓI

A CIKKOLVASOTTSÁG ALAPJÁN

1. Skoda Karoq

2. Skoda Octavia

3. Suzuki Swift

4. Toyota Prius

5. Porsche Panamera

6. Ford Fiesta

7. Mercedes-Benz AMG GTC

8. Suzuki SX4 S-Cross

9. Dacia Logan MCV

10. Renault Koleos

Vezettük az egymilliomodik Porsche 911-est, elhívtuk Michelisz Norbit, hogy mutassa meg, ő mit tud versenypályán az új Honda Civic-kel. Nem maradtak ki a használt autók, az oldtimerek, a teherautók és az elektromos rollerek sem, kipróbáltunk homlokrakodót és vezettünk teherhajót is.

2017 EGYIK LEGFONTOSABB FELADATA VOLT SZÁMUNKRA, HOGY A VIDEÓS MEGJELENÉSEKBEN JELENTŐS ELŐRELÉPÉST TEGYÜNK

Több fronton támadtunk, professzionálisabb módon készítettük élő adásainkat a Facebookra, illetve speciális a közösségi médiának szánt videókat kezdtünk gyártani.  Legnagyobb sikerünket a Youtube-on értük el, ahol Szörényi András használt autós anyagai, illetve Gajdán Miklós oktató videói szárnyaltak.

SZAKÉRTŐINK, ÚJSÁGÍRÓINK IDÉN IS RENGETEG OLVASÓNAK SEGÍTETTEK AUTÓVÁSÁRLÁS KAPCSÁN,

de a megfelelő abroncs kiválasztásánál és jogi problémák megválaszolásában is szolgáltunk jó tanácsokkal. Igyekeztünk elsőként beszámolni a közlekedőket érintő problémákról, így az új típusú autópályák megjelenéséről, a többmilliárdos közbeszerzésekről, a jogtalanul büntető kamerákról, és az elhibázott megoldásokról az utakon.

Bemutattuk mitől fogyaszt keveset egy autó és összegyűjtöttük Magyarország, autós szemmel legizgalmasabb útszakaszait is és abban is segítettünk, hogy lehet vigyázni a járművek motorjára.

Számos tartalmi kampányt vezényelt le a Vezess csapata 2017-ben,

amelyek közül az egyik legemlékezetesebb az új Suzuki Swifthez köthető, amellyel elautóztunk Európa legmagasabb pontjához a Mont Blanchoz is.

LÁTOGATOTTSÁGI ADATAINK IS VISSZATÜKRÖZIK, HOGY JÓ ÚTON JÁRUNK,

Napi átlagos látogatószám és a heti, havi teljes elérés tekintetében is fejlődést értünk el 2016-hoz képest, megtartva piacvezető pozíciónkat.

Termékeny év volt a tavalyi a Vezess számára. Újságíróink összesen 9533 cikket írtak az oldalra 2017-ben. Természetesen a Hírek rovat számára készült a legtöbb anyag, amely a cikkeink harmadát adta, megelőzve a Forma-1 rovatot.

Kiemelkedő, hogy a tesztrovatunk 197 alkalommal frissült az elmúlt évben. A nemzetközi és magyar sajtóbemutatók mellett zömében hazai tesztautók próbája, bemutatása köszönt vissza a cikkeinkben. Jártunk az északi sarkkörön, havas tréningen, de a dél-afrikai forróságban is próbára tettünk autókat, Kanadából, Japánból, Ománból is küldtünk tudósításokat a számos európai helyszín mellett. Nem hiányoztunk a Genfi, a Frankfurti és Tokiói Autószalonról sem. Nem mellékesen részt vettünk a 23 országból érkező zsűri munkájában, amely kiválasztotta 2017-es Év Autóját.

2017 legkedveltebb tesztautói a cikkolvasottság alapján:

  1. Skoda Karoq
  2. Skoda Octavia
  3. Suzuki Swift
  4. Toyota Prius
  5. Porsche Panamera
  6. Ford Fiesta
  7. Mercedes-Benz AMG GTC
  8. Suzuki SX4 S-Cross
  9. Dacia Logan MCV
  10. Renault Koleos

Vezettük az egymilliomodik Porsche 911-est, elhívtuk Michelisz Norbit, hogy mutassa meg, ő mit tud versenypályán az új Honda Civic-kel. Nem maradtak ki a használt autók, az oldtimerek, a teherautók és az elektromos rollerek sem, kipróbáltunk homlokrakodót és vezettünk teherhajót is.

Szakértőink, újságíróink idén is rengeteg olvasónak segítettek autóvásárlás kapcsán, de a megfelelő abroncs kiválasztásánál és jogi problémák megválaszolásában is szolgáltunk jó tanácsokkal.  Igyekeztünk elsőként beszámolni a közlekedőket érintő problémákról, így az új típusú autópályák megjelenéséről, a többmilliárdos közbeszerzésekről, a jogtalanul büntető kamerákról, és az elhibázott megoldásokról az utakon. Bemutattuk mitől fogyaszt keveset egy autó és összegyűjtöttük Magyarország, autós szemmel legizgalmasabb útszakaszait is és abban is segítetünk, hogy lehet vigyázni a járművek motorjára.

2017 egyik legfontosabb feladata volt számunkra, hogy a videós megjelenésekben jelentős előrelépést tegyünk. Több fronton támadtunk, professzionálisabb módon készítettük élő adásainkat a Facebookra, illetve speciális a közösségi médiának szánt videókat kezdtünk gyártani.  Legnagyobb sikerünket a Youtube-on értük el, ahol Szörényi András használt autós anyagai, illetve Gajdán Miklós oktató videó szárnyaltak.

Számos tartalmi kampányt vezényelt le a Vezess csapata 2017-ben, amelyek közül az egyik legemlékezetesebb az új Suzuki Swifthez köthető, amellyel elautóztunk Európa legmagasabb pontjához a Mont Blanchoz is.

Látogatottsági adataink is visszatükrözik, hogy jó úton járunk, hiszen napi átlagos látogatószám és a heti, havi teljes elérés tekintetében is fejlődését értünk el 2016-hoz képest, megtartva piacvezető pozíciónkat.



Címkék: