A 24.hu eddigi főszerkesztője, Szigeti Péter augusztus 1-től digitális lapigazgatóként vezeti tovább a 24.hu hírportált, ezzel egy időben Pető Péter eddigi főszerkesztő-helyettes főszerkesztővé, Bita Dániel vezető szerkesztő pedig főszerkesztő-helyettessé lép elő. Szigeti 2017 októbere óta vezette és fejlesztette tovább a 24.hu szerkesztőségét, ezalatt a 24.hu a hazai online hírpiac megkerülhetetlen szereplőjévé vált.

Az elmúlt háromnegyed évben az oldal látogatottsága közel a másfélszeresére nőtt, így ma már heti szinten a 24.hu éri el a legtöbb online hírfogyasztót Magyarországon. A 24.hu szerzői többek közt olyan rangos szakmai elismerésekben részesültek a közelmúltban, mint a Minőségi Újságírásért Díj, a Hégető Honorka Díj, a Magyar Sajtódíj vagy Vizy Dorka Emlékdíj. A tartalomgyártást és a szerkesztőség napi munkáját Pető Péter irányítja a továbbiakban.

A 24.hu-nál újonnan létrehozott, de a Central Médiacsoport más termékeinél korábban már jól működő lapigazgatói feladatkörben Szigeti Péter felel ezentúl a portál hosszú távú tartalmi és üzleti stratégiájáért.

A kiadó fejlesztési stratégiájával összhangban Szigeti Péter felelősségi körébe a jövőben nemcsak a 24.hu tartozik, hanem ő irányítja majd a Vezess.hu portált és az autóMAGAZINt is. Ezzel az átalakítással egy kézbe kerül a Central Médiacsoport elsősorban férfi olvasókat célzó online termékeinek üzleti irányítása, és kialakul az a struktúra, amelyben a kiadó online portfóliója női fókuszú, férfi fókuszú, életmód és adatalapú termékcsoportokba szerveződik.

Forrás: https://24.hu/belfold/2019/07/08/foszerkeszto-lapigazgato-24hu-central-mediacsoport/?fbclid=IwAR2JuMiq6Umv5DXLI_oprQbXsfkLM4a6gBm_Pya6YnVSXkNrZBZXUgJPTS8