ELLE

Liptai Lívia

Elle főszerkesztő

Az Elle célja a kezdetektől az volt, hogy olyan nőképet mutasson be hónapról hónapra az olvasóknak, amely addig nem kapott hangsúlyos szerepet a magyar glossypiacon. Ez a modern nő határozott, nem fél a tabuktól, a divaton és a szépségápoláson kívül érdekli a politika, az irodalom. Mindig naprakész, tudja, mi zajlik a világban, nyitott az új gondolatokra, és nem fél megkérdőjelezni a hagyományokat. Modern femnista, aki hisz abban, hogy a nőknek lehetőséget kell biztosítani arra, hogy ők választhassák meg, milyen életet szeretnének élni.

Az Elle mindig más nézőpontból mutatja be az eseményeket, és mindig mások előtt jár. Nem félünk a mély mondanivalótól, nem egyszerűsítünk túlzottan, a nyilvánvalót és a középszerűséget kerüljük. A célunk, hogy mások előtt járva hónapról hónapra megmutassuk, „lehet máshogy is” élni, gondolkodni, nőnek lenni. Mindezt inspiráló, releváns, személyes hangnemben.

Mindemellett tagadhatatlan az Elle francia öröksége. Azaz az Elle mer tetszeni, és nem tagadja meg a szexepilt. Arra ösztönzi a nőket, hogy felfedezzék és ünnepeljék egyéni stílusukat az élet minden területén. Szabadságra és merészségre buzdít – legyen szó akár a divatról, akár arról, hogy megkérdőjelezzük a társadalmi szerepeket.
De nemcsak arra törekszünk, hogy kikapcsolódást nyújtsunk, hanem arra is, hogy valódi hatással legyünk a nők életére: az Elle volt az első a hazai magazinpiacon extra size, kerekesszékes és smink nélküli modellel a címlapján.

Facebook követő

Forrás: Facebook 2018. augusztusi állapot

 Címkék: