Megújult a Meglepetés magazin, a lap olvasói számos újdonság mellett Endrei Judittal, mint állandó szerzővel találkozhatnak. A szerkesztőség a hagyományokkal továbbra sem szakít: számos híresség életébe nyerhetünk bepillantást a magazin oldalain keresztül.

A Meglepetés magazin közel három évtizedes fennállása óta folyamatosan alkalmazkodott az olvasói igényekhez. Így történik ez most is, amikor a háziasszonyok már saját háztartásukban is megérzik a világszintű gazdasági válságot. A spórolási tanácsok, a szolgáltatás jellegű anyagok, a hasznos tippek felértékelődtek, míg a magazin olvasóinak lelke továbbra is a pozitív emberi történetekre éhezik. Ez az elv vezérelte a szerkesztőséget a magazin megújításakor.

„Júniustól állandó szerzőnkként köszönthetjük az országszerte közkedvelt Endre Juditot, aki nem csak küldetéstudatának érzi az ötven pluszos korosztály motiválását, de remek tollú író is. Hétről hétre saját élettörténetein keresztül szolgál pozitív példákkal az olvasóinknak”

Takács Gabriella

főszerkesztő

A szakember hozzátette, hogy életigenlő gondolatokat közvetítenek a magazin A-kategóriás címlapsztárjai, de betekintést engednek a hazai hírességek otthonába is, rendszeresen bemutatják majd a népszerű televíziós műsorok szereplőit, a Retró rovatban pedig megemlékeznek egy-egy olyan művészről is, aki már nem lehet velünk.Címkék: