Megérkeztek a megújult oldal legújabb Viber-matricái

A HáziPatika.com látványos megújulása után új, ingyenesen letölthető Viber-matricacsomaggal erősíti a prevenciót. A Szívbarátok kedves kis csapata a mindennapok azon apró részleteire hívja fel a figyelmet, amelyek nélkülözhetetlenek egészségünk hosszú távú megóvásához. 

A piacvezető egészségügyi online portál által megfigyelt tendencia nagyon örvendetes: a magyar internetezők egyre fokozódóbb „étvággyal fogyasztják” az egészséggel, egészséges életmóddal kapcsolatos tartalmakat. A fókuszba került az egészségtudatosság, fontos érték lett az egészség, amire vigyáznunk kell.

 

„Erre reagálva, és természetesen a korábbi értékeinket szem előtt tartva továbbra is az a legfontosabb számunkra, hogy szakmailag hiteles és közérthető tartalmakkal szolgáljuk ki olvasóinkat. Fókuszba kerül az emberközpontúság is, ezért még több személyes történetet osztunk meg, reményeink szerint sok sorstárnak mutatva ezzel példát. Tisztában vagyunk azzal is, hogy a betegek részéről elvárás lett a várakozási idő lerövidítése, így a magánegészségügy még szélesebb rétegnek lett elérhető alternatíva – ebben a témában is segítünk eligazodni új tartalmainkkal. Szeretnék továbbá ráirányítani azokra is a figyelmet, akiknek az életük a gyógyítás, így még több orvosportréval, egészségügyi dolgozókkal készült interjúval készülünk.” 

Kulcsár Hajnal

főszerkesztő

A HáziPatika.com megújult tartalmaiban kiemelt szerepet kap az egészségtudatosság és az egészség megőrzése, ezt a site új Viber-matricacsomagja is támogatja, melyet az élet alapjai, így az egészséges életmód és a törődés inspirált. A matricákkal többek között kifejezhetjük támogatásunkat, bátorításunkat szeretteink felé, vagy éppen elmondhatjuk barátainknak, hogy hiányoznak, és alig várjuk a legközelebbi találkozást. A csomag karakterei maguk az élet alapvető elemei. Megjelenik a szív, a víz, a táplálkozás, a vitaminok, de még egy robot is helyet kapott benne a modernizációt szimbolizálva, amely életünk elválaszthatatlan részét képezi napjainkban.

„Fontos, hogy odafigyeljünk környezetünkre, barátainkra, ápoljuk a kapcsolatainkat. Jelezzünk szeretteinknek, ha úgy látjuk, szükségük van támogatásra. Az új matricákkal aranyos, barátságos karakterekkel adhatjuk át ezt a fontos üzenetet.”

Huszár Dóra

marketingmenedzser

A matricacsomag három hónapig minden Viber-felhasználó számára ingyenesen elérhető, letölthető, egyszersmind lehetőséget kínál a felhasználónak, hogy csatlakozzon a HáziPatika.com egyre bővülő, immár több mint 58 ezer tagot számláló közösségéhez.

 

A matricacsomag az alábbi linkről letölthető:

https://vb.me/5aa025

 



Címkék: