Kismama

Vályi-Nagy Erika

Kismama főszerkesztő

A legrégebbi magyar baba-mama újság a hosszú évek alatt bőven kinőtte a magazin kereteit. Klub, közösség, fórum, hitvallás. Olvasóink nemcsak hasznos és informatív cikkeket, tanácsokat kapnak a magazintól, hanem abban is oroszlánrészünk van, hogy ha lassan is, de formáljuk a közvéleményt. Igenis hisszük, hogy közünk van ahhoz, hogy ma már természetes az apás szülés, a bababarát kórház, a hosszú ideig tartó szoptatás, a kötődő nevelés.

Mi tágra nyitjuk az olvasó szemét. Megmutatjuk, hogy miként élik meg a várandósságot a nők a világ más pontjain, segítünk eligazodni az egészségügy gépezetében, és konkrét tanácsot is adunk, ha a gyerek fejlődésével kapcsolatban elbizonytalanodik. Ebben neves szakértők segítik a munkákat.

A lap nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyereknevelés nem egyszemélyes műszak. Szót kapnak az apák, nagymamák, nagypapák, példákat mutatunk be a 21. századi család működésére. A lap hasábjain a sztárok is mernek őszintén mesélni a szülővé válásról, a felelősségről. Fontosnak tartjuk, hogy néha a kisgyerekes anya is kilásson a pelenkahalmok mögül, ezért átváltoztatjuk rovatunkban szépségötleteket adunk, megtanítjuk az alapvető főzési technikákra, és segítünk, hogy ha lejár a babás korszak, sikeresen vissza tudjon térni a munkahelyére, és folytatni tudja a karrierjét.

olvasó kéthavonta

Facebook követő

Forrás: Kantar Hoffmann Kft. NOK olvasottságkutatás 2017/1-4. né

Forrás: Facebook 2018. áprilisi állapotCímkék: