2023 május végével Krankovics Béla búcsúzik a Kiadótól és átigazol a ComLab ügynökséghez, digitális és technológiai igazgatói pozícióba.

Krankovics Béla 2017 óta dolgozott a Central Médiacsoportnál, ahová a Nosalty termékmenedzsereként érkezett. 2018-tól a Házipatika, Gardenista és Wellandfit vezetői feladatai is hozzá kerültek, és az így a több termékből álló életmódportfólió-igazgatója lett. Nevéhez fűződik a Nosalty és a Házipatika megújítása, valamint több kisebb újító és emlékezetes projekt úgy, mint például a Nosalty élő videós produkciója, az Élményfőzés.

Tavaly októbertől a szervezeten belüli digitális kompetenciák erősítésére koncentrált a digitális portfólió versenyképességét elősegítve. Béla szakmai vezetése alatt valósult meg az idei év elején zárult Central Digitális Akadémia, ahol 12 fiatal, 4 hónapon keresztül kapott lehetőséget egy képzéssel egybekötött gyakornoki programon részt venni és belekóstolni a digitális tartalomgyártás világába. Ezenfelül Bélának komoly érdemei voltak a Central Content üzletág elindításában is.

Krankovics Bélát a Kiadó egyelőre nem pótolja.

Krankovics Béla



Címkék: