A kortárs magyar irodalom egyik legszerethetőbb alakja egy újabb vallomásos könyvvel jelentkezik, melyben egy drámai élethelyzetben lévő férfi és nő kapcsolatának kapuit tárja fel az olvasók előtt – hihetetlen őszinteséggel. Az írónő nemrég megjelent Hol vagy? című kötetét november 30-án dedikálja az érdeklődők számára.

Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas újságíró az 1990-es évek elejétől a Nők Lapja munkatársa, aminek azóta is egyik legszeretettebb szerzője. A különleges találkozások és életmesék mestere, A Történetek útközben-kötetek és A kifutófiú szerelme írója idén újabb kötettel lepte meg olvasóit. A Central Könyvek gondozásában megjelent Hol vagy? olyan intim tartományokba viszi a cselekményt körülölelő érzelmeket, melyekről mai napig tabu beszélni – legalább is ilyen nyíltan.

Soha annyira nem viselt meg írás, mint ennek a könyvnek minden mondata. Soha nem meséltem olyan természetű intimitásokról, mint ebben a könyvben. Vegyék kezükbe óvatosan, és szorítsanak nekünk

Schäffer Erzsébet

– mesélte a szerző, de korábbi műveiből ismert őszintesége ezúttal sem akadályozta a könyv természetes alakulását.

Schäffer Erzsébettel november 30-án 17 órától a Fókusz Könyváruházban közönségtalálkozóval egybekötött dedikáláson találkozhatnak az olvasók.

Bővebben az eseményről: https://www.facebook.com/events/742475159283568/Címkék: