Hazai celebekkel népszerűsítik a mától új köntösben jelentkező bulvármagazint, mely most a közösségi médiában is erősít. A kampányt Geszti Péter cégével készítette a lap kiadója. A külső mellett tartalmi fejlesztéseket is végrehajtott a szerkesztőség.

Ma jelent meg először a megújult Story magazin, melynek várható megújulásáról először azután beszélt tavaly novemberben a Central Médiacsoport, hogy kiderült, ezúttal elmaradt a Story Gála, mivel a kiadó minden erejét az egyik legjelentősebb termékének megújítására kívánja fókuszálni. Ennek érdekében személyi változásokra is sor került a cégnél.

A most megjelent első új Story magazinról kiadott közleményben a médiavállalat úgy fogalmaz, hogy a lap több mint két évtizedes történetének egyik legjelentősebb mérföldkövéhez érkezett a mostani megújulással. A bulvárlap a vállalat szerint frissebb és fiatalosabb, ugyanakkor elegánsabb lett. Változott a logó, illetve új vizuális elemek, nagyobb fotók, letisztultabb címszerkezetek és betűtípusok, új rovatok és még több női tartalom jellemzi a hetilapot.

Frissült a Női Extra belső melléklet is, a régi rovatok mellett pedig több új tartalmi elem is vár az olvasókra, például az Előttem az utódomban egy-egy hazai ismert személy egy általa tehetségesnek tartott, ám még kevésbé ismert kollégát mutat be. Az átváltozás utáni első lapszám rögtön nagy dobással indít: Stohl András itt mutatja meg a nyilvánosságnak menyasszonyát, Vicát.

Kolossváry Balázs, a lap főszerkesztője elárulta: a lap hónapok óta tartó megújítását olvasói közleménykutatás is megelőzte.

„A megújítás közel egy éven át tartott, a végeredményt sok-sok közös szerkesztőségi ötletelés, finomhangolás előzte meg. Természetesen olvasóink véleményét is kikértük, számos kutatással teszteltük a »ráncfelvarrást«. Hitünk szerint sikerült egy modern, fiatalos, elegáns magazint létrehoznunk” – nyilatkozta a Story-főszerkesztő.

A megújulást a Geszti Péter nevével fémjelezett GRUND Kommunikációs és Kreatív Ügynökség által megvalósított média- és marketingkampány kíséri. Ehhez olyan hazai celebritásokat nyertek meg mint például Erős Antónia, Tóth Vera, Varga Izabella, a Korda-házaspár, Majka, Stohl András, Bereczki Zoltán, Szabó Zsófi.

„Valamennyien az első hívószóra örömmel vállalták a feladatot. Hiszen ők változatlanul sztoriban vannak, tudják: bennünk továbbra is megbízhatnak, velünk megoszthatják féltett titkaikat” – árulta el a főszerkesztő, aki azt is hozzátette, hogy a szerkesztőség a jelenkor egyik legnépszerűbb kommunikációs platformján, a közösségimédia terén is erősített.

A Facebook- és a nemrégiben indult Instagram-oldalon a magazin hasábjairól kimaradó plusztartalmakra számíthatnak a követők – tette hozzá a Story magazin vezetője.

Forrás: https://media1.hu/2020/01/16/megujult-a-story-magazin/?fbclid=IwAR3T3yctVh4yJhhqJZTs2MI7VeNXIW1boMZeqisO_05CX3pz9eQruNUqBZo



Címkék: