A Top24 a 24.hu új aloldala, amely számos tematikában kínál listákat a hírportál látogatóinak. A külön címlapoldalon és a 24.hu egyéb felületein is megjelenő, interaktív listák sorrendjét a 24.hu látogatói alakítják. A folyamatosan változó listákból mindenki kedve szerint készítheti el saját rangsorait is.

A legjobb magyar borvidéket, Oscar-díjas filmeket, a legcukibb budapesti utcanekevet vagy a legfurcsább Guinness-rekordokat keresed, esetleg szavaznál arra, hogy ki volt a kedvenc Szomszédok-karaktered? Szeretnéd látni, hogy a többi felhasználó szerint melyik volt a legjobb James Bond-betétdal vagy kik voltak a filmtörténet leggonoszabb karakterei? Vagy csak megosztanád a világgal, hogy szerinted melyik a legszebb tavaszi virág? Jó hírünk van: elkészítettük az ország egyik vezető online újságjában azt a helyet, ahol erre ezentúl minden nap lehetőséged lesz.

A https://top24.24.hu/ címen elérhető Top24 a 24.hu legújabb projektje, ahol számos témakörben létrehozott toplisták elemeit nézheted meg, szavazhatsz rájuk ezzel befolyásolva az elemek aktuális sorrendjét, ráadásul elkészítheted a saját személyes rangsorod is, amit megoszthatsz másokkal a közösségi médiacsatornáidon. Az alaplistákat tehát a 24.hu szerkesztői gondozzák, azonban azok állását az olvasók interakciói alakítják.

A listák sorrendjének alakítása egészen egyszerű: a felhasználóknak nincs más dolguk, mint a listaelemek húzogatásával vagy a mellettük levő nyilak nyomkodásával kialakítani a szerintük igazságos sorrendet, majd elmenteni azt.

A listák tematikája a sporttól a kultúrán és a bulvártémákon keresztül egészen a közéletig terjed, tehát igyekszünk minden olyan területet lefedni, amellyel a 24.hu portál amúgy is foglalkozik. A témák kitalálásában számítunk olvasóink javaslataira, ötleteire is.

A Top24 használata ingyenes. Az oldalt bárki korlátozás nélkül böngészheti, szavazni, listákat elmenteni viszont csak regisztrációt követően lehet. A felhasználók egy listára naponta egyszer tudnak szavazni és saját listát is naponta egyszer tudnak menteni belőle.

A 24.hu a magyar online hírpiac vezető szereplője, amely napi átlagban mintegy 800 000 egyedi látogatót vonz. Kiadója a Central Médiacsoport hazánk egyik vezető médiavállalata, amelynek portfóliójában a 24.hu mellett megtalálható többek közt a Nők Lapja, a Story, a Best, a Nosalty, a Vezess, az nlc és a Házipatika is. Kiadványai mintegy 5,9 millió médiafogyasztót érnek el minden hónapban.

 Címkék: