A Story és a Best főszerkesztőjének irányításával jön létre a kiadó női tartalmi központja

Április 1-jétől a Meglepetés magazin is csatlakozik a Story és Best magazinok tartalom-előállító szerkesztőségéhez. A Central Médiacsoport ezzel egy olyan komplex tartalmi központot kíván létrehozni, amely a női szórakoztató- és szolgáltató tartalmakra specializálódva látja majd el a három márka magazinjait szerkesztőségi tartalommal. A központ vezetője Takács Gabriella, a Story és Best magazinok jelenlegi főszerkesztője lesz.

A pandémia érkeztével megkezdett integrációs folyamatot fejlesztjük tovább úgy, hogy a tartalmak megjelenését az eddiginél is jobban összehangoljuk mind a nyomtatott, mind a digitális felületeken. Továbbra is egyedi tartalmak jelennek majd meg a lapokban, az adott márkára jellemző karakterisztikával, de a korábbinál összehangoltabb módon, egymást még inkább kiegészítve.

Lipták Tímea

magazindivízió-igazgató

A Best, a Story, és a story.hu médiumok esetében már jól működik a közös gondolkodás, amely a tartalmat kreatívabbá, a csapatot egységesebbé teszi. A Meglepetés magazin csatlakozásával pedig még inkább adottá válik a lehetőség arra, hogy innovatív módszereket vezessünk be a mindennapi munkafolyamatokba.

Takács Gabriella

főszerkesztő

Ezzel egyidejűleg távozik a kiadótól Hegedűs Noémi, aki 2007 óta vezeti a Meglepetés szerkesztőségét. Noémi közel 15 éves szakmai irányítása alatt a hetilap többször is megújult. Az 1995-ben női rejtvénylapként induló Meglepetés 2007-től vált egy korszerű női hetilappá, amely ugyan megőrizte a rejtvényes karakterét, de erős női szolgáltató rovataival, egyedi riportjaival és sztáros anyagaival mára egy igazi szolgáltató- és szórakoztató magazinná nőtte ki magát. A márka égisze alatt Noémi többféle időszakos gasztro-kiadványt is jegyzett, a Konyha&Rejtvényt és a Mentes magazint, valamint a legújabbat, a kéthavonta megjelenő Meglepetés GyorsKonyhát, amely idén januárban debütált.Címkék: