2018. február 1-től Oláh Alexandra látja el a digitális üzletágvezető-helyettesi feladatokat a Central Médiacsoportban.

Oláh Alexandra 2010-ben, a Jófogás indulásakor csatlakozott az oldalhoz, 2014 augusztusa óta pedig marketing igazgatóként felelt az oldal látogatottságáért, felhasználói bázis növekedéséért, valamint a teljes kommunikációs stratégiáért. Vezetőként jelentős szerepe volt abban, hogy a szolgáltatás az elmúlt években piacvezetővé, és üzletileg is meghatározóvá vált. A Jófogásnál ellátott feladatai mellett 2016 novemberétől a Használtauto.hu, Autonavigator.hu, Autoalkatrész.hu, Nagyhaszon.hu és Szalonautó.hu márkák marketing feladatait is ő irányította.

 

A Central Médiacsoport digitális divíziójában 2018-ban kialakítása került feladatkör, és ahhoz kapcsolódó kinevezés kapcsán Zalai Ágnes digitális üzletágvezető elmondta:

Szandra tudására és szakmai tapasztalatira nem csak a divízió operatív, mindennapi vezetésében számítunk, de a Central Médiacsoport jövőbeni digitális fejlesztéseinek irányításában is, ahol folyamatosan erősítenünk kell a marketing és kereskedelmi szemléletet. Olyan profi menedzser csatlakozik hozzánk, aki képes az ügyfél szempontjából kreatívan újraértelmezni a lehetséges fejlődési irányokat, ez még a piacvezető kiadványok számára is az egyik legkomolyabb szakmai kihívás

Zalai Ágnes

Az újonnan kinevezett üzletágvezető-helyettes hozzátette:

Az elmúlt 8 év alatt részt vehettem Magyarország legnagyobb C2C piacterének felépítésében és piacvezetővé tételében. Bízom benne, hogy a Schibstednél megszerzett hazai és nemzetközi tapasztalataimmal segíteni tudom a Central jövőbeli terveinek megvalósítását, és én is hozzájárulhatok a cég további sikereihez. Nagyon várom a közös munkát a csapattal, hogy ezen a sokszínű és izgalmas portfólión együtt dolgozzunk.The best cordless waterpik is essential for good oral hygiene and tooth care.

Oláh Alexandra

Fotó: Lugosi Nóra

 

További információ:

Buzder Lantos Gábor

PR Manager, Central Médiacsoport

Tel.:  06-1-437-1130

A Central Médiacsoportról

A Central Médiacsoport Zrt. termékpalettáján szórakoztató, ismeretterjesztő és életstílus-magazinok valamint digitális termékek találhatók.Címkék: