2018. január 1-től Balla Hajnalka a WellnessCafé vezető szerkesztője.

Hajnalka 2006 óta dolgozik újságíróként, írásainak témakörei személyes hobbijához köthetőek: leginkább a mozgás, a sport és az egészséges életmód áll cikkeinek középpontjában. Újságírói tudását és szenvedélyét más területen is kamatoztatta, 2007-2010 között az amatőr utcai futóversenyek szervezésével foglalkozó BSI-ben dolgozott PR területen, majd innen váltott 2010 júliusában lett a WellnessCafé szerkesztője.

A WellnessCafé havi 250 000 olvasóval, a legnagyobb magyar egészséges életmóddal, diétával, mozgással foglalkozó weboldal. Motivál, segítséget és tájékoztatást nyújt a mozogni vágyó, egészséges életmódra és táplálkozásra nyitott, önmagukra igényes olvasóknak.

A legújabb „haskockásító”- Ez hat! – 6 hét, 6 kocka programról a cikk alján olvashat.

Hanka és a sport

Az újonnan kinevezett vezető szerkesztő számára nagyon fontos az egészséges életmód és a rendszeres mozgás népszerűsítése, folyamatosan követi a trendeket, maga is rendszeresen sportol, versenyszerűen fut, és anyaként igyekszik a mozgás szeretetére nevelni kisfiát.

Teljesítményeiről, aktivitásáról és a versenyekről Haanchee fut” címen blogot is vezet. Amatőr ultrafutóként 12 és 24 órás versenyeken indul, teljesítette a 220 kilométeres Ultrabalatont, és ő a 10. magyar nő, aki célba ért a 246 kilométeres Spartathlon-on.

Íme egy kis ízelítő Hankáról, hobbijáról és céljairól:

Oké, Spartathlon teljesítő vagyok, de nem Spártai Hős, nem vagyok hős, nem szeretem ezt a megnevezést, nem tudok vele azonosulni, mert semmi hősieset nem csináltam. Célba értem életem versenyén, mert tényleg ez volt életem versenye, a legjobb, a leghosszabb, amiért a legtöbbet tettem, és amit a legjobban, legösszeszedettebben tudtam megcsinálni. Erre nagyon büszke vagyok.” – mondta el magáról Hanka.

Ez hat! – 6 hét, 6 kocka

A WellnessCafé legújabb kialakított profi programja a sokak körében híres Kiss The Trainer – Kiss Gergely személyi edzővel elindított 6 hetes „haskockásító” program, mely már 615 résztvevővel van jelen Facebook-on.

A program célja, hogy a csatlakozó résztvevők és az olvasók a januári újévi fogadalmakat „meglovagolva” együtt eddzenek, és 6 hét alatt kockahasat varázsoljanak maguknak. Emellett pedig fogyjanak, erősebbek legyenek, valamint életmódot váltsanak – ebben edzésprogram, étrend és hasznos cikkek segítik őket.

A program a WellnessCafé #kihívás rovatában már az első két hétben több, mint 70 000 oldal megtekintést generált.Címkék: