First Class

First Class Az érdeklődő, sikeres férfiak magazinja Horváth Zsolt First Class főszerkesztő Az...

Bővebben

REFRESHER

REFRESHER A modern generáció hangja Hering András főszerkesztő Szlovákiában és Csehországban már fiatalok ezrei olvassák és nézik a REFRESHER prémium tartalmait, ahol a közélet mellett szórakoztatva kommunikálnak minden olyan...

Bővebben

Gardenista

Web | Facebook | Instagram Gardenista Hering András főszerkesztő Gardenista – a teraszon...

Bővebben

Nőklapja.hu

Web | Facebook | Instagram Nőklapja.hu Ribánszky Ágota noklapja.hu főszerkesztő-helyettes A Nők...

Bővebben

Lap.hu

A Startlap csoportba tartozó tematikus Lap.hu oldalak célja, hogy adott témákban a fellelhető hazai és külföldi weboldalakat gyűjtsék össze.

Bővebben

Startlapjátékok

A Startlapjátékok.hu a hazai online játékgyűjtő oldalak egyik vezető szereplője, amely hazánk leglátogatottabb nyitólapjáról, a Startlapról is elérhető.

Bővebben

Startlap

A Startlap a Central-portfólió egyik legfontosabb belépőkapuja, melynek nyitóoldalán közel 250 ezer felhasználó fordul meg minden nap értékes tartalom után kutatva.

Bővebben

Well&fit

A WellnessCafe.hu a legnagyobb, a wellness valamennyi szegmensével foglalkozó magyar weboldal.

Bővebben

Vezess

Hirdetési lehetőségek Magyarország legnagyobb exkluzív elérésű autósportálján. Ismerje meg a vezess.hu-t, a Central Médiacsoport egyik széles elérésű site-ját.

Bővebben

nlc

Az NLCafé Magyarország piacvezető online, női magazinja. Fontos és felelősségteljes szerep a miénk, mert ha egy weboldal naponta több százezer olvasót ér el,

Bővebben

24.hu

A 24.hu az elmúlt évek tartalmi és szervezeti fejlesztéseinek köszönhetően a magyar piac egyik első számú híroldala lett, amely kora reggeltől késő estig látja el friss közéleti hírekkel, szórakoztató tartalmakkal, elemzésekkel és véleményekkel folyamatosan növekvő számú olvasótáborát.

Bővebben

NoSalty

A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult, 2012 májusa óta pedig a Magyarország piacvezető receptoldala.

Bővebben