Hering András

főszerkesztő

Szerkesztői beköszöntő

A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult, 2012 májusa óta pedig a Magyarország piacvezető receptoldala. A mára havi 1,8 millió egyedi látogatóval bíró oldalunkon több mint 59.800 közösségi alapon születő, de szerkesztett és ellenőrzött receptet talál az olvasó strukturált, kategorizált formában.

Ezt egészíti ki a szerkesztett magazin tartalmunk, melyen külön szerkesztőség és a NoSalty saját dietetikusa dolgozik. Fő zászlóshajónk továbbra is a gasztro tematika, a saját gyártású receptvideóink, valamint a fiatal, városi „gasztrománokhoz” szóló ízHUSZÁR magazinunk.

A legnagyobb kihívás számunkra a népszerűséget úgy megtartani, hogy szerethetőek maradjunk azok számára, akik közel egy évtizede kötelezték el magukat mellettünk, illetve naprakészek és előremutatónak lenni azok szemében is, akik most kóstolnak bele a főzés és gasztronómia világába. Természetesen nekünk erre is van legalább egy jó receptünk és egy hasznos cikkünk!

Nosalty Facebook követő

Nosalty Instagram követő

Nosalty Viber követő

Termékleírás

Nosalty Magyarország piacvezető receptoldal és gasztromagazinja. A havonta közel 2 millió embert elérő recepttár tartalmai olyan strukturált rendszerben érhetőek el, amely szinte bármely szektor számára értékes lehet hirdetési szempontból.

Két Facebook-oldalunkon több mint 1 millió rajongónk van, akiknek a 89%-a nő. Havonta 4,8 millió embert érünk el a közösségi felületeken.

Forrás: Facebook, Instagram, Viber, 2020. februári állapot