Egyéb kategória 2 days

A Nosalty dominálta a húsvéti olvasottsági versenyt a gasztromagazinok közül

Kiderült, melyek voltak az időszak legkeresettebb receptjei

Minden releváns látogatottsági adat alapján a Nosalty volt a legnépszerűbb online gasztromagazin áprilisban, amit a húsvéti eredmények is alátámasztanak. A sütés-főzés szempontjából kiemelt időszakban a Fanta-szelet, a sárgatúró és további desszertek vitték a prímet a kedvenc húsvéti receptek rangadóján.

A karácsonyi és újévi ünnepi időszakot követően a húsvét is kiugró eredményekkel zárult a Nosalty életében: a gasztromagazin mind az áprilisi hónapot, mind az ünnepi hétvégét tekintve egyértelműen dominálta az online olvasottsági versenyt – a DKT Gemius havi összesítése alapján közel 22 millió oldalletöltést generáltak a kiadvány receptjei és cikk tartalmai, amihez csak a húsvéti időszak 4,4 millióval járult hozzá. Az oldal nagypénteken érte el áprilisi forgalmi csúcsát, több mint 734 ezer látogatóval. A Nosalty a négynapos hétvége során március legolvasottabb időszakához képest is 44 százalékkal nagyobb kattintásszámot produkált.

„Nagy büszkeség számunkra, hogy a Nosalty lett a legolvasottabb gasztromagazin a húsvéti időszakban. Ez a siker a fantasztikus szerkesztőségi csapatunk, a lelkes közösségünk és természetesen az olvasóink közös érdeme. Köszönjük, hogy ilyen sokan választottak minket az ünnepi készülődéshez! Az eredmény azt mutatja, hogy a hiteles, inspiráló és praktikus gasztronómiai tartalmakra óriási igény van – és hogy az ünnepi időszakokban is a Nosalty az első számú digitális konyha, ahová az olvasók receptért, ötletért és élményért fordulnak” – mondta Hering András, a Nosalty főszerkesztője.
Hering András
főszerkesztő, Nosalty
A hónap legolvasottabb receptjeinek áttekintésével arról is pontosabb képet kapunk, hogy idén mi került a magyarok húsvéti asztalára. Verhetetlennek bizonyult a házi fonott kalács, amely kiváló édes kiegészítője a dominánsan sós, hagyományos húsvéti menünek. Idén előretört a könnyed túrós desszertként ismert Fanta-szelet, és az élvonalban végzett egy sokkal hagyományosabb, a Nyírségben és a Hajdúságban honos ünnepi étel, a sárgatúró. A finom falatok közül elmaradhatatlan sonkatekercs és a kaszinótojás is a kedvencek között szerepelt, de az olyan desszertek, mint a kókuszkocka, a répatorta és a Lajcsi szelet is keresett volt.
Megosztom