Díjak, elismerések

2015Belicza Bea (Hír24) „Miért szülnek a szegények, ha nem tudják eltartani a gyereket?” című munkájával érdemelte ki a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) „Média a Társadalomért” pályázatának első díját
2016Oroszi Babett (Hír24) és Máriás Leonárd (HVG) megosztva kapták a 2013-as év legjobb tényfeltáró írásaiért járó Soma-díjat (kiíró: Gőbölyös József Soma Alapítvány és a Transparency International Magyarország Alapítvány)
A Mindshare csapata és társpályázóként az NLCafé szerkesztősége a Kreatív szakmai magazin által kiírt Content Marketing Awards 2017 pályázatán az FMCG termékek kategóriában bronzérmet kaptak a "Becsengettek" néven futó Unilever kampányért.
2017Az MMS Communications Hungary és a Central Digitális Média közösen nyert CMA díjat az NLCafén megjelenő Natur Aqua "Élni akarok" kampánnyal, a Coca-Cola Magyarország megbízásából
Nádasi Eszter (NLC) ,,30 évet várni a helyes diagnózisra: ilyenek a ritka betegséggel élők mindennapjai" című munkájával érdemelte ki a Magyar Újságírók országos Szövetségének Dr. Szegő Tamás díját
Kempf Zita (NLC) 2017. januárban a “Sosem fértünk bele az űrlapok rubrikáiba” írásáért Média a Családért Alapítvány - Családbarát Médiáért díjat kapott.
Nagycsaládosok Országos Egyesületének különdíját Kun Gabi vehette át a Három gyerekkel igazából könnyebb az élet, mint eggyel c. írásáért.
Bordás Veronika (National Geographic) nyerte a Telekom fenntarthatósági sajtódíját, a cikk a nemek közötti esélyegyenlőség és társadalmi tolerancia jegyében a magyar gender kérdést és a szexuális kisebbségek jogait veszi górcső alá.
Kálmán Attila (24.hu) nyerte a novemberi Minőségi Újságírás Díjat a Felház nevű keresztény mozgalmat bemutató cikksorozatával, hozzáállásával és a belefektetett munka mennyiségével nyerte el a zsűri tetszését.
2018Sebők Erika (Caféblog VIP blogger) nyerte a Richter Aranyanyu-díjat az egészségügyi szakdolgozó kategóriában a zsűri pontozása szerint.
Vitézy F Ibolya nyerte az Élet és Irodalom által kiírt Tarnói Gizella-díjat az Eu-s támogatások felhasználását részletező cikksorozatával. 1. cikk | 2. cikk | 3. cikk
Fabók Bálint, (G7) és Sajó Dávid (Index) újságírója megosztva nyerték el a januári Minőségi Újságírásért Díjat, a színházi tao-pénzekről szóló három részes cikksorozatáért kapták a szakmai elismerést.
A 24.hu csapata nyerte a februári Minőségi Újságírásért díjat az Elios Innovatív Zrt. közvilágítási projektjei körüli csalásokról szóló OLAF-jelentés megszerzéséért és feldolgozásáért.
Orosz R. Zoltán és Fülöp Dániel Mátyás (24.hu) nyerte a márciusi Minőségi Újságírás Díjat a Mátészalka és Debrecen között megfigyelt vonatközlekedési jelenségeken alapuló cikkükkel.
Bakóczy Szilvia (NLC) a Szegénységellenes Hálózat Alapítvány Szegénységről méltósággal Sajtódíjának különdíját vehette át a Cigánytelepről a Prezibe c. írásáért.
Antistigma díjat nyert az NLCafé újságírója. Kránicz Dorottya interjúalanyával, Bajomi Bálinttal együtt kapta az elismerést írásáért.
Dömös Zsuzsanna a 24.hu újságírója kapta az „Év információbiztonsági újságírója” címet az Egyesület rendes tagjaiból álló bíráló bizottság döntése alapján.
Pető Péter, a 24.hu felelős szerkesztője kapta meg a Bossányi Katalin-díjat, a névadó munkásságának szellemiségét képviselő tevékenysége miatt.
A Vezess.hu csapata nyerte a GÉMOSZ Nívódíját az Év médiapartnere kategóriában.
Bielik István, a 24.hu fotórovatának vezetője kapta idén a Hemző Károly díjat, amelyet az a 35 év alatti magyar fotográfus nyerhet el, aki szellemiségében és a szakmai minőségben a díj névadójának munkásságához méltó műveket hoz létre a kiírást megelőző évben
Semmelweis Egyetem Kopp Mária Média-díjat Mihalicz Csilla (NLC) kapta a Párhuzamos portrécikkért, melyben két csecsemőgondozó nővért mutatott be – egyikük most kezdi a pályát, másikuk mögött harminchét év tapasztalata áll.
Katz Dávid (24.hu) arany díjat nyert a Kreatív kommunikációs szaklap által szervezett Online Video Award (OVA) versenyen a sorozatával, amelyben különféle szépségipari kiegészítő eszközöket próbál ki. 1. video | 2. video
Kollégánk, Brjeska Dóra (NLCafé) nyerte az idén első alkalommal átadott Körtvélyes Éva újságírói díjat a mellrák témájában írott kiemelkedő cikkeiért.
Kálmán Attila kapta a Dr. Szegő Tamás-díj fődíját, aki nagyriportjában az avasi lakótelepen élők hétköznapjait mutatta be különleges érzékletességgel. Második díjat nyert Zalavári Noémi és Bárdi Bálint, harmadik díjat Kránicz Dorottya érdemelte ki.
A közvélemény folyamatos, pontos és hiteles tájékoztatásáért járó sajtó nívódíjat nyerte el a 24.hu Tudomány rovatának rovatvezető-helyettese, Bihari Dániel.
Pető Péter, a 24.hu főszerkesztő-helyettese a Reporters without borders 2018-as sajtószabadság-díjának jelöltjei között.
A NoSalty novemberben elindított mobilapplikációja indulása pillanatában elnyerte elnyerte a Magyar Marketing Szövetség Év Applikációja kategória különdíját.
Balavány György, a 24.hu újságírója kapta idén a Paul Lendvai-díjat. Az Ausztriában élő Paul Lendvai 2012-ben alapított díjat magyar újságíróknak, akik a nyomtatott és internetes sajtóban kiemelkedő politikai-közéleti-társadalmi témájú írásaikkal azt kiérdemlik.
2019Első helyezett lett az NLCafé riportere a 37. Magyar Sajtófotó Pályázaton; Révai Sára a társadalomábrázolás kategória első díját hozta el a Várkonyi Csibészek brüsszeli útjáról szóló, NLCafén megjelent sorozatával, míg Marjai Jánosnak (24.hu) a hajléktalanok személyes tárgyairól készült fotósorozatát a harmadik helyezéssel ismerték el emberábrázolás-portré (sorozat) kategóriában.
Nagy József, a 24.hu munkatársa kapta az először átadott Magyar Sajtódíjat - „A legmagasabb színvonalú újságírói teljesítményt nyújtó sajtómunkások és alkotóközösségek elismerésére” hozta létre a MÚOSZ azért, hogy a szakma díjazza azokat a kollégákat, akik „a magyar sajtóban újságírói munkát végezve a megelőző esztendőben a szakma és a közönség megbecsülését kivívó, kiemelkedő hozzáértésről, hivatástudatról és társadalmi felelősségérzetről tanúskodó alkotás(oka)t” hoztak létre.
Balavány György, a 24.hu munkatársa nyerte a Szegénységről Méltósággal Sajtódíjat print, illetve online írott tartalom kategóriában a Csatatér sorozat egyik darabjáért. A riport a Szigetváron és a környékbeli zsákfalvakban élő közmunkások életét mutatja be, a fotókat Berecz Valter készítette.
A Nosalty két elismerésben is részesült: az Innovatív Márka és a Kiváló Fogyasztói Márka kategóriákban nyerte el a MagyarBrands-díjat.
A 24.hu Ady 100 projektjét elismerték a 2019-es Kult50 listán. Kategóriánként öt-öt kulturális szereplő kerülhetett a Kult50-be szakmai és közösségi jelölések alapján.