KÖNYVKIADÁS

A Central Médiacsoport könyvkiadási üzletága 2003-ban született meg. Könyveinkkel immár négy alkalommal nyertük el a könyvszakma legrangosabb díját, a Szép Magyar Könyv elismerést.

2016-ban a Central Médiacsoport megvásárolta az egyik legismertebb magyar kiadót, az Animust. Így jelenleg közel 600 címmel a hazai könyvszakma egyik meghatározó kiadója vagyunk.

Gyermekkönyveink 2018-tól Teknős Könyvek márkanév alatt jelennek meg.

 

Olyan ismert magyar szerzők meséit adjuk ki, mint Berg Judit, Gryllus Vilmos vagy Tóth Krisztina, továbbá a világ egyik legnagyobb angol gyermekkönyvkiadója, az Usborne Publishing kiadványait jelentetjük meg magyarul, elsősorban a 2–10 éves korosztály számára.

 

Kiadónk gondozza a Harry Potter-sorozatot, amelynek első három kötetét már illusztrált formában is forgathatják a rajongók.

 

Az Animus népszerű Skandináv krimik-sorozatában Jo Nesbø, Camilla Läckberg, Jussi Adler-Olsen, valamint további népszerű sknadináv írók regényeit ismertetjük meg a hazai olvasóközönséggel.

Animus márkanév alatt jelennek meg történelmi tárgyú kiadványaink – Yuval Noah Harari, Hahner Péter művei –, valamint Az ember, akit Ovénak hívnak sikerszerzője, Fredrik Backman könyvei is.

 

Mi adjuk ki a Nők Lapja ismert szerzőinek írásait: Schäffer Erzsébet, V. Kulcsár Ildikó, illetve a bestselleríró Vass Virág regényeit.

Ismeretterjesztő köteteink hatékony segítséget nyújtanak többek között a kismamáknak, a szülőknek és az egészséges életmód követőinek, hiszen az adott terület legkiválóbb magyar szakértői – Vekerdy Tamás, Kriston Andrea vagy a 160 grammos szénhidrátdiéta szerzője, Vrábel Krisztina – látja el őket tanácsokkal.

Könyveink kaphatók minden nagyobb könyvesboltban, online könyváruházban, továbbá megrendelhetők a www.animuscentral.hu weboldalon.

Kézirat beküldés esetén lépjen kapcsolatba velünk: konyvkiadas@centralmediacsoport.hu