Tiefenthaler Eszter

Marie Claire vezetőszerkesztő

Marie Claire – Karakteres prémium glossy magazin

Tizenkét éve vagyok a Marie Claire vezető szerkesztője, a kezdeti lelkesedésem pedig azóta is töretlen. A Marie Claire – mint nemzetközi brand – azokat az értékeket képviseli, amelyek számomra is fontosak: legyünk kíváncsiak a világra, álljunk ki a sokszínűség fontossága mellett, a témákat bátran közelítsük meg és körültekintően dolgozzuk fel. A riport műfaja áll a legközelebb hozzám, szerzőként és szerkesztőként is büszke vagyok a Marie Claire cikkeire és fotósorozataira, amelyek mindig komoly csapatmunka eredményei – ahogyan a látványos divat- és szépség összeállításaink is, amelyek szezonról szezonra kalauzolnak el a nemzetközi trendek világában.

Egyre erősebbek az online lábaink is, a naprakész cikkekkel szolgáló weboldalunk és az aktív követőtáborral rendelkező közösségimédia-felületeink is. A print és online nálunk kiegészítik egymást, hiszünk benne, hogy mindkettőre szükség van.

Olyan nőknek készítjük a Marie Claire-t, akik szabadon és tudatosan élnek, a véleményüket alapos tájékozódás után alakítják ki. Ebben megbízható partnerek vagyunk, legyen szó az élet fajsúlyosabb vagy akár könnyedebb kérdéseiről.

Facebook követő

Instagram követő

Forrás: Facebook, Instagram, 2021. februári állapotCímkék: