Marie Claire

Tiefenthaler Eszter

Marie Claire felelős szerkesztő

Tizennégy éve vagyok a Marie Claire vezető szerkesztője, a kezdeti lelkesedésem pedig azóta is töretlen. A Marie Claire – mint nemzetközi brand – azokat az értékeket képviseli, amelyek számomra is fontosak: legyünk kíváncsiak a világra, álljunk ki a sokszínűség fontossága mellett, a témákat bátran közelítsük meg és körültekintően dolgozzuk fel. A riport műfaja áll a legközelebb hozzám, szerzőként és szerkesztőként is büszke vagyok a Marie Claire cikkeire és fotósorozataira, amelyek mindig komoly csapatmunka eredményei – ahogyan a látványos divat- és szépség-összeállításaink is, amelyek szezonról szezonra kalauzolnak el a nemzetközi trendek világában.
Olyan nőknek készítjük a Marie Claire-t, akik szabadon és tudatosan élnek, a véleményüket alapos tájékozódás után alakítják ki. Ebben megbízható partnerek vagyunk, legyen szó az élet fajsúlyosabb vagy akár könnyedebb kérdéseiről.
Az online szerkesztőség önálló tartalmakat készít, de természetesen sok az együttműködés a két csapat között, hiszünk benne, hogy a print és az online kiegészíti egymást.

Facebook követő

Instagram követő

Forrás: Facebook, Instagram 2022. októberi állapotCímkék: