NoSalty

Hering András

főszerkesztő

Nosalty – Ételöröm, életöröm, otthon

A legnépszerűbb online recept- és gasztromagazin

A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult, 2012 májusa óta pedig Magyarország piacvezető online recept- és gasztromagazinja. A mára havi 2,2 millió egyedi látogatóval bíró oldalunkon több mint 68 000 közösségi alapon születő, de szerkesztett és ellenőrzött receptet talál az olvasó strukturált, kategorizált formában.
Ezt egészíti ki a szerkesztett online magazintartalmunk, amelyen külön szerkesztőség és gasztro-, valamint dietetikus szakértőink dolgoznak. Fő zászlóshajónk továbbra is a gasztrotematika, a saját gyártású recept- és gasztrovideóink, de emellett kiemelten foglalkozunk olyan releváns életmód témakörökkel, amelyek szervesen kapcsolódnak az otthon főzéshez: vásárlás, tudatos táplálkozás, egészség, diéta, sport, otthon, család, kertészet, utazás és környezetvédelem.
„A legnépszerűbb magyar receptoldalként ismert meg minket az ország, több mint 5 éve azonban már nemcsak a kipróbált és hiteles receptek miatt követnek minket felhasználóink, hanem a naponta frissülő gasztronómiai és az otthon főzés életmódjához kapcsolódó cikkeink és videós tartalmaink miatt is. Így tehát a receptoldalból egy meghatározó online gasztromagazin lettünk, ahol a sütés és a főzés mellett informáljuk és szórakoztatva tanítjuk a hozzánk látogatókat. A megváltozott online fogyasztói szokások okán videós megoldásokban is meghatározókká és innovatívakká váltunk a magyar médiapiacon: tartalmaink már régen túlmutatnak a klasszikus felülnézeti receptvideókon, amelyekkel szinte minden korosztályt elérjük a közösségimédia-platformjainkon (Facebook, YouTube, Instagram és TikTok) keresztül.
A legnagyobb kihívás számunkra a népszerűséget úgy megtartani, hogy szerethetőek maradjunk azok számára, akik több mint egy évtizede kötelezték el magukat mellettünk, illetve naprakészek és előremutatóak lenni azok szemében is, akik most kóstolnak bele a főzés és a gasztronómia világába. Természetesen nekünk erre is van legalább egy jó receptünk és egy hasznos cikkünk vagy videós tartalmunk.”

Facebook követő

Instagram követő

Viber tag

Youtube feliratkozó

Forrás: Facebook, Instagram, Viber, 2022. októberi állapotCímkék: