Hering András

főszerkesztő

Nosalty – a legnépszerűbb online recept- és gasztromagazin

A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult, 2012 májusa óta pedig a Magyarország piacvezető online recept- és gasztromagazinja. A mára havi 2,2 millió egyedi látogatóval bíró oldalunkon több mint 63.000 közösségi alapon születő, de szerkesztett és ellenőrzött receptet talál az olvasó strukturált, kategorizált formában.

Ezt egészíti ki a szerkesztett online magazintartalmunk, melyen külön szerkesztőség és a Nosalty dietetikus szakértője dolgozik. Fő zászlóshajónk továbbra is a gasztrotematika, a saját gyártású recept- és gasztrovideóink, de emellett kiemelten foglalkozunk az életmód (egészség, fogyókúra, sport), fenntartható háztartás, otthon, család, utazás és vásárlás rovatainkhoz kapcsolódó témákkal.

„A legnépszerűbb magyar receptoldalként ismert meg minket az ország, azonban több mint 5 éve már nemcsak a kipróbált és hiteles receptek miatt követnek minket felhasználóink, hanem a naponta frissülő gasztronómiai, életmód, egészség, táplálkozás, otthon, család, kert, DIY, vagy utazáshoz és gasztrokalandokhoz kapcsolódó cikk- és videós tartalmaink miatt is. Így tehát a receptoldalból egy meghatározó online gasztromagazin lettünk, ahol a sütés és főzés mellett informáljuk, edukáljuk és ki is kapcsoljuk a hozzánk látogatókat. Erre pedig a megváltozott online fogyasztói szokások okán videós megoldásokban is meghatározók és innovatívak lettünk a magyar médiapiacon, videós tartalmaink pedig már régen túlmutatnak a klasszikus felülnézeti receptvideókon.

A legnagyobb kihívás számunkra a népszerűséget úgy megtartani, hogy szerethetőek maradjunk azok számára, akik közel egy évtizede kötelezték el magukat mellettünk, illetve naprakészek és előremutatónak lenni azok szemében is, akik most kóstolnak bele a főzés és gasztronómia világába. Természetesen nekünk erre is van legalább egy jó receptünk és egy hasznos cikkünk vagy videós tartalmunk.”

Nosalty Facebook követő

Nosalty Instagram követő

Nosalty Viber követő

Forrás: Facebook, Instagram, Viber, 2021. januári állapotCímkék: