Kisszékelyi Veronika

termékmenedzser

Caféblog – Magyarország második legnagyobb látogatottságú blogtere

Azzal a céllal hoztuk létre a Cafeblogot, hogy azoknak a nőknek segítsünk késztetést éreznek magukban arra, hogy gondolataikat, élményeiket, írásaikat másokkal is megosszák az online térben való jelenlétükkel. Lehet szó főzésről, gyereknevelésről, lakberendezésről, bármiről, célunk annyi volt, hogy olyan blogfelületet teremtsünk, amit örömmel használnak a nők – bloggerként és olvasóként egyaránt.

A Caféblog havonta több mint 1,2 millió nőt ér el, így mára mind tematikájának szélessége mind célzott elérése miatt kedvelt felülete a hirdetői integrált kampányoknak.

Az olvasóink bármilyen online felületen elérnek bennünket, velünk kezdhetik és zárhatják a napot, mobil applikációnknak köszönhetően. Vitatkozhatnak a szerkesztőséggel a Facebookon, inspirálódhatnak a Pinteresten, gyorshíreket olvashatnak a Twitteren, az Instagramon pedig beleshetnek a szerkesztőség életébe. Az NLCafét olyan, arcukat bátran vállaló újságírók készítik, akik nemcsak írni, de olvasni is szeretik az oldalt és ez az első betűtől az utolsó képig meg is látszik rajta.

követő a Facebookon

Forrás: Facebook, 2018. márciusi állapotCímkék: