Kisszékelyi Veronika

termékmenedzser

Caféblog – Magyarország első számú női blogszolgáltatója

A Caféblog Magyarország első számú női blogszolgáltatója, hiszen a női léthez kapcsolódó, mindenkit foglalkoztató témák csak nálunk összpontosulnak ilyen sűrűségben. Legyen szó főzésről, utazásról, lakberendezésről, divatról, mindennapi pszichológiáról, a Caféblognál mindenki megtalálja a számítását, ráadásul a bloggerek (influenszerek) egyedi, izgalmas módon közelítik meg a témáikat, saját követőbázist mozgatva Facebook- és Instagram oldalukkal. Aki a női blogokat keresi, annak a Caféblognál a helye!

A Caféblog havonta több mint 1,2 millió nőt ér el, így mára mind tematikájának szélessége, mind célzott elérése miatt, kedvelt felülete a hirdetői integrált kampányoknak. A több, mint 800 blog és 226 vip-blog minden témában színvonalas, egyedi tartalmat kínál, mivel pedig tematikailag jól elkülönülnek, a rájuk elhelyezett hirdetések garantáltan célba érnek..

Az olvasóink bármilyen online felületen elérnek bennünket, velünk kezdhetik és zárhatják a napot, mobil applikációnknak köszönhetően. Vitatkozhatnak a szerkesztőséggel a Facebookon, inspirálódhatnak a Pinteresten, gyorshíreket olvashatnak a Twitteren, az Instagramon pedig beleshetnek a szerkesztőség életébe.

követő a Facebookon

Forrás: Facebook, 2021. januári állapotCímkék: