Megújult lapszámmal jelenik meg idén októberben a Nők Lapja Egészség. Tapasztaljuk, hogy milyen fontos téma az elmúlt időszakban az egészségünk megőrzése és a betegségmegelőzés. A nők sokszor nemcsak maguk, hanem az egész család egészségét is felügyelik. Ebben szeretne a magazin segítséget nyújtani szakértőkkel, hozzáértő csapattal, orvosokkal.

A Nők Lapja Egészség egyik sajátossága, hogy sokrétűen közelíti meg az egészséggel kapcsolatos témákat, és igényes feldolgozásban nyújt segítséget az egészséges életvitel mindennapi megvalósításához.

A Nők Lapja Egészség új szlogenje illeszkedik hitvallásához: „hiteles, megbízható, gondoskodó”.

A címlapsztárt minden alkalommal fotózzák, friss és dinamikus beállításokkal bemutatva. A külső megújulás mellett a belső változásokra is nagy hangsúlyt helyezett a szerkesztőség. Ennek megfelelően a rovatrendszer új témákkal bővült: Dosszié, Megelőzés, Gyógyítás, Jól lenni, Recept nélkül. A tördelés frissebb, letisztultabb és látványosabb lett. A magazinban szereplő szakértők névsora is kiegészült, szakterületükön elismert és hiteles orvosok/kutatók segítik a magazin munkáját. A lap hangsúlyosan foglalkozik olyan fontos témákkal is, mint az egészséges életmód, lelki egészség és mentális prevenció.

Új rovatok többek között:

  • A hónap szakértője: minden számban egy olyan orvost mutatnak be, akit az olvasók ajánlanak, mert betegei körében rendkívül népszerű vagy új eljárást vezetett be/figyelemre méltó tudományos kutatást végez.
  • História: az orvostudomány fontos mérföldköveihez kapcsolódó készülékekről, műszerekről írnak feltalálóikkal együtt.
  • Ökosarok: környezetbarát és fenntartható megoldások bemutatása.
  • Kipróbáltuk: élményszerű, személyes tapasztalatokkal színesített anyag, ahol sokakat érintő kérdések jelennek meg. Ilyen lehet egy látásjavító műtét, egy speciális diéta, egy szűrés, egy non-invazív orvosi beavatkozás.
  • Recept nélkül: természetes gyógymódok és alternatív lehetőségek ismertetése.

Nagy felelősség orvosi témákról írni, egészségügyi tanácsot adni, ezért minden egyes cikket az adott téma szakértője. Figyelünk rá, hogy valóban használható, hiteles cikkeket kínáljunk az olvasóknak. Tudjuk milyen, amikor egy nő nemcsak maga miatt (sőt, általában sosem csak maga miatt) izgul ebben a járvánnyal nehezített időszakban, hanem folyamatosan azon van, hogy mindenki megkapja a legjobb vitamint, egészségesen étkezzen, mozogjon, legyen eleget levegőn… tehát mindent elkövet, hogy a családot elkerülje a betegség. Ebben szeretnénk neki segíteni.

Akovács Éva

Nők Lapja Egészség főszerkesztő

A megújult lapszám október 6-tól elérhető az újságárusoknál.



Címkék: