Az Év Honlapja címmel díjazta immár 21. alkalommal kiírt, 2022-es pályázatán a HáziPatika.com megújult oldalát a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat.

 

A megújult HáziPatika.com média kategóriában elnyerte Az Év Honlapja címet a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat 2022. évi versenyén. Az ünnepélyes díjátadót a Symbol Budapest rendezvényközpontban tartották meg január 26-án este. A megmérettetésre 227 nevezés érkezett, a szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. A díjazottak teljes névsora Az Év Honlapja díj oldalán böngészhető.

A megújulásnak köszönhetően a HáziPatika.com átláthatóbb szerkezetű, modern arculatot kapott. Habár a külcsín új, munkánk során mindennap arra törekszünk, hogy tartalomban ugyanazt a megbízható minőséget képviseljük, amelyet az elmúlt több mint két évtized során már megszokhattak és keresnek olvasóink. Az Év Honlapja Díj sokat jelent számunkra, és megerősíti, hogy jó úton járunk afelé, hogy hiteles és közérthető formában nyújtsunk tájékoztatást egészséggel kapcsolatos kérdésekben, mindezt a legfrissebb trendekkel is lépést tartva.

Illés Attila

HáziPatika.com megbízott főszerkesztő



Címkék: