Dokumentumfilmet készített a szerkesztőség munkájáról a 24.hu. A Wörkfilm, ami augusztus 7-én lesz látható a 24.hu oldalán, az áprilisi választásokat megelőző időszakot dolgozza fel: felkészülésről, utakról, vitákról, tévedésekről, megvalósult és meg nem történt interjúkról szól.

Mindennapi munkája mellett készített egy híroldal működésébe bepillantást engedő, csaknem egyórás, online megtekinthető dokumentumfilmet a 24.hu videós csapata. A Wörkfilm az áprilisi választások előtti féléves időszakot, azaz egy közéleti platform legizgalmasabb időszakát mutatja be interjúkkal, önkritikus belső megbeszélések pillanataival, a lap úton lévő, fontos politikusokat és még fontosabb állampolgárokat felkereső riportereivel.

Azt, hogy hogyan küzdünk meg tévedéseinkkel, hogyan törekszünk megszerelni, amit elrontottunk, hogyan beszélgetünk már fél évvel április 3-a előtt arról, miként szolgáljuk ki legteljesebben olvasóinkat, hogyan gondolkodunk a szakmánkról, a függetlenségről, hogyan dolgozunk a végeken, hogyan keressük meg azokat, akikkel hitünk szerint a leginkább meg tudjuk mutatni a magyar valóságot. Azaz ez a film leginkább talán azt bizonyítja, hogy milyen szenvedélyesen szeretjük a szakmánkat: az újságírást.

Pető Péter

főszerkesztő

Egy közéleti újság eredményének fontos mércéje a választási időszak. Az, hogy április 4-én Magyarország leglátogatottabb hírforrása lehettünk, annak a féléves munkának köszönhető, amibe most minden érdeklődő olvasónk beleleshet a Wörkfilm révén.

Szigeti Péter

lapigazgató

A Wörkfilm innen érhető el: https://24.hu/workfilm/Címkék: