Az olvasók a helyi önkormányzattal összefogva március 8-ig jelentkezhetnek a pályázatra. Odakint még gyakoriak a mínuszok, de a Meglepetés szerkesztősége már a jó időre gondol.

Idén is úgy döntöttek, hogy amint kitavaszodik, virágos jókedvet varázsolnak néhány olyan településre, ahol a lakosok szeretik és olvassák a Meglepetést. Ahol vágynak egy gyönyörűen rendbetett Meglepetés-virágágyásra, ott az olvasók összefognak az önkormányzattal, és március 8-ig jelentkeznek. Tavaly közel száz település tisztelte meg őket a pályázatával. A szerkesztőség tagajai virágba öltöztették a Nógrád megyei Kisbárkány kicsinyke parkját – Fotó: Meglepetés[/caption]
Az idei pályázók közül választanak majd 5 szerencsés várost vagy falvat, ahová áprilisban a szerkesztőség lelkes és dolgos kis csapata Kiszel Péter főkertész vezetésével és egy szekérderéknyi palántával felszerelkezve felvonul, ültet, locsol, és a végén egy gyönyörűen rendbetett kis teret hagy maga után.

Az előző években jártak már Süttőn, Bakonybélen, Szentesen, Kakucson, Sérsekszőlősön, Badacsonytomajon, Martfűn és ki tudja, még hány helyen! Hogy idén hol bukkan fel a szorgos brigád, az hamarosan kiderül.

Forrás: https://sokszinuvidek.24.hu/viragzo-videkunk/2020/02/05/meglepetes-szerkesztosege-viragositasi-akcio-orszagjaras/



Címkék: