Szeptember 27-től Pál Zsombor, a Kreatív jelenlegi főszerkesztője a 24.hu-nál folytatja pályafutását, az újonnan létrehozott vezető szerkesztői pozícióban.

A szakember az elmúlt években a kommunikációs és médiaipar vezető orgánumát irányította, előtte a Forbesnál dolgozott, azt megelőzően pedig marketingesként megfordult a Vodafone-nál és dolgozott reklámügynökségnél is. Sokoldalú tapasztalatait egyaránt kamatoztatja majd a tartalomkészítésben, a szerkesztésben és a munkaszervezésben.

Fotó: Mohos Márton

Szeptember 1-től ugyancsak a 24.hu csapatát erősíti Török László, a Népszava belpolitikai rovatvezető-helyettese, aki korábban a Magyar Nemzet politikai rovatát is vezette.

Fotó: Marjai János

Török László az RTL új híroldalának vezetői székébe távozó Bordás Gábort váltja, a közéletrovat vezető-helyetteseként dolgozik majd Magyarország egyik legnagyobb hírportáljánál, Bita Dániel főszerkesztő-helyettes – rovatvezető mellett.
Az új vezetők mellett a nyár folyamán több új újságíró is megkezdte munkáját a 24.hu-nál, így a portál megerősödve és felfrissülve vághat neki az előttünk álló választási kampány indulásával minden bizonnyal fordulatos és izgalmas időszaknak.



Címkék: