Olvasóit és az Országos Onkológiai Intézet misszióját is támogatja a magazin

Rózsaszínre vált és az emlőrák elleni küzdelem fontosságára szólít fel a Best. A magazin legfrissebb lapszáma éppen október elsején, a mellrák elleni küzdelem világnapján jelenik meg, és a heti címlapsztár, Fresh Andi szívszorító történetén keresztül helyezi fókuszba a rettegett betegséget. A gyógyulófélben lévő énekesnő a következő hetekben naplóbejegyzések formájában osztja meg az olvasókkal történetét. A cikksorozaton kívül a Central Médiacsoport hetilapja az Országos Onkológiai Intézet kiemelkedő munkájára is ráirányítja a figyelmet, és egymillió forintos adománnyal segíti az intézményt.

A nemrégiben megújult BEST küldetése, hogy egyrészt közelebb hozza a hétköznapi emberekhez a sztárok valódi, bensőséges életét, másrészt pedig az, hogy az aktuális lapszámokban szereplő hírességek a saját történeteiken keresztül támogatást és segítséget is nyújtsanak az olvasók számára.

A magazin legfrissebb lapszámának címlapján Villányi Andrea, a Fresh Andiként ismert énekesnő ország-világ elé kiállva próbál erőt, hitet és reményt adni a daganatos betegségekkel küzdők számára. Andi ugyanis kilenc hónapja vívja a mellrák elleni csatáját.

Emlékszem, amikor a nyár közepén Andi felhívott, s azt kérte, hogy ne a szerkesztőségben találkozzunk. Először arra gondoltam, babát vár. Aztán megláttam baseball sapkában és rövid szőke parókában… Még három alkalom volt hátra a kemoterápiájából, de ő már akkor azt szervezte, hogy ha meggyógyul, hogyan támogathatja a sorstársait. Ebben kérte a segítségünket. Ereje és a sorstársaiért való küzdelme példaértékű. Andi története pedig sajnos bármikor és bármelyikünk történetévé válhat.

Takács Gabriella

Best főszerkesztő

Az emlőrák Magyarországon közel minden tizedik nőt érinti valamilyen szinten az élete során, ráadásul a hölgyek körében a második leggyakrabban előforduló daganatos megbetegedés. Éppen ezért fontos a Best magazin számára, hogy október elseje, a mellrák elleni küzdelem világnapja, valamint a „rózsaszín hónap” alkalmából a szűrővizsgálatok fontosságára szólítson fel mindenkit. A nemes cél érdekében a gyógyulófélben lévő énekesnő a következő hetekben naplóbejegyzések formájában osztja meg az olvasókkal történetét. A cikksorozaton kívül a Central Médiacsoport hetilapja az Országos Onkológiai Intézet kiemelkedő munkájára is ráirányítja a figyelmet, és egymillió forintos adományt ajánl fel az intézménynek.



Címkék: