A negyven az új harminc!

A 40 az új 30! – vallja a Nők Lapja Szépség, a Nők Lapja legújabb különszáma. A magazin közel 7 évtizedes töretlen sikerének egyik titka, hogy stabil értékrendjét megőrizve reagál a változó világra, az átalakuló társadalmi szerepekre és a nőkkel szemben támasztott új elvárásokra. 2018-ban megjelenő új különszámával a 40 év feletti nőket szólítja meg, akik sok szempontból a korábbinál nagyobb figyelmet kaptak az elmúlt években. A párkapcsolat és család mellett jól érvényesülnek a munkájukban, és mindeközben szeretnék nőként is kihozni magukból a maximumot, nyitottak az új kozmetikai, szépészeti kezelésekre.

„Sokan fordulnak hozzánk azzal a kérdéssel, hogyan késleltethetőek a plasztikai beavatkozások – mondja Akovács Éva főszerkesztő –, ezért magazinunkban összegyűjtöttük a legmodernebb noninvazív szépségkezeléseket. Az olvasók megismerhetik a leghatásosabb eljárásokat arcon és testen, hiteles szakértők szólalnak meg a témában, segítve a fontos döntések meghozatalában.”

Ezenkívül divat, smink és életmód témában is kapunk tippeket, kiemelten fókuszálva az előnyös öltözködésre, a legújabb kozmetikumokra, mozgástrendekre, alakformálásra, stresszűzésre és az egészséges étrendre. Falus Kriszta különleges fotósorozatán a Magyar Színház gyönyörű színésznői (többek között Hegyi Barbara, Tallós Rita, Igó Éva) álltak modellt fehérneműben a magazin divatanyagához.

„A Nők Lapja Szépség egy 152 + 4 oldalas kiadvány, és mindössze 595 Ft-os áron vásárolható meg. Az igazán gazdag tartalom és a kedvezményes ajánlatok mellett egy szuper nyereményjátékkal is kedveskedünk az olvasóknak: páros wellnesspihenést és luxus bőrápoló kezeléseket nyerhetnek a magazinnal” – mondta Balogh-Papp Evelin brandmenedzser.

Kellemes olvasást és szépülést kívánunk!



Címkék: