A Vodafone kampánya miatt kapott új külsőt a magazin. A nőnapra időzített üzenet tolmácsolásában az ACG dolgozott a márkával.

Sok más nyelvvel ellentétben a magyar nem tesz különbséget a nemek között: „Ő” lehet nő és férfi is. A Vodafone is a nő és férfi közötti egyenlőségben hisz, így hogy felhívják a figyelmet a magyar nyelv különlegességére, valamint a vállalat esélyegyenlőségi törekvéseire, a Nők Lapja nőnapi számát egy különleges megoldással „Ők Lapjává” alakították a kampányban, amelyet az ACG készített a márkának.

A nőnapi kampány keretében az álló pánt segítségével újraértelmezték a magazin nevét, ami így a kampányüzenetet tovább erősítve „Ők Lapja”-ként került a standokra. A magazin nőnaphoz kapcsolódó tartalmai között több helyen visszaköszönnek a Vodafone figyelemfelkeltő hirdetései. A Nők Lapja története során még nem fordult elő, hogy megváltoztassák a címlapot.

„Az »Ő« kampány az egyenlőséget hirdeti, ami az egyik legfontosabb alapérték az ACG-ben is. Kreatív iparági vezetőként fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a tehetség nem nem kérdése, a lehetőség mindenkit megillet, hogy a legjobbat hozza ki magából otthon és a munkában is. Fontosnak tartottuk, hogy ezt az üzenet ne megosztó módon, valami ellen kampányolva, hanem pozitívan, az egyensúly megteremtésének fontosságára hívva fel a figyelmet közvetítsük” – mondta Blaskó Nikolett, az ACG ügyvezetője.

A Vodafone cégcsoport legújabb esélyegyenlőségi programja keretében férfi kollégáiknak is 16 hét fizetett szabadságot biztosítanak gyermekük érkezését követően, hogy ők is otthon lehessenek életük egyik legfontosabb feladatánál.

„Vezető beosztásban lévő nőként én is pontosan tudom, milyen előítéletekkel találkozunk a munka és a magánélet területein, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy azok, akik a magazinunkat olvassák, a rosszul rögzült sztereotípiákat lebontó, inspiráló emberi történetekkel, igazi női- és férfi példaképekkel, illetve a nemek közötti egyenlőség üzenetével is találkozzanak a Nők Lapja hasábjain” – Mondta Vékási Andrea, portfólió-igazgató, a Nők Lapja magazin főszerkesztője.



Címkék: