Megjelent a Meglepetés nyári különszáma

Lángosos balatoni nyarak, trabantos kirándulások, fekete-fehér filmklasszikusok, a mára padlásra száműzött tárgyak, amik nélkül anno élni sem tudtunk – nosztalgiázásra hív a népszerű női hetilap nyári különszáma. Igazi meglepetés a múlt szerelmeseinek az augusztus végéig kapható lap: minden, ami retró a különleges kiadványban!

Szerencsére az utóbbi években divat lett a múlt: előkerültek a színes napszemüvegek és a régi bakelitlemezek, a romkocsmák udvarán pedig nagymamáink karosszékében ülve szürcsölhetjük jól megérdemelt Bambinkat. A Meglepetés szerkesztősége számára az idei strandszezon a retró nyara lett: ennek az életérzésnek szentelték az augusztus végéig kapható különszámukat is.

A Retró hatvan oldalon keresztül repít vissza bennünket a mozi aranykorába, eszünkbe juttatva a vásznak csillogó sztárjait vagy a rock’n’roll királyait ábrázoló posztereinket, felidézi velünk gyermekkorunk balatoni nyarait és Mézgáék izgatottan várt kalandjait, megmosolyogtat a hetvenes években nélkülözhetetlennek számító termékek listájával, vagy a panel falát betöltő giccses pálmafás képek emlékével.

A múltat többek között olyan vendégszerzők segítségével idézhetjük meg, mint Réz András és Szira Péter, akik a legnagyobb dívák tündöklését veszik sorra – a válogatásból természetesen nem maradhat ki az öröké sikkes álmodozó, Audrey Hepburn sem. Bakács Tibor a magyar tenger különböző korszakairól mesél, Winkler Róbert pedig a csehszlovák autógyártás hőstörténetét énekli meg régvolt Trabantok, sárga Zsigulik és luxusDaciák főszereplésével.

Idén nyáron ropjuk újra a Retróval az Ifiparkban, ho-ho-horgásszunk Mikó Istvánnal, főzzük meg Bud Spencer kedvencét, majd dőljünk hátra és egy nagy sóhajjal nyugtázzuk, hogy: „Régen minden jobb volt!Címkék: