Szigeti Péter közel 20 éve dolgozik a média területén: pályafutását újságíróként kezdte, később 3 éven keresztül a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének főtitkári posztját is betöltötte.

Több mint 6 évig volt a Kreatív magazin főszerkesztője, 2013 júniusa óta pedig a médiapiaci szaklapot is kiadó PPH Media összevont szerkesztőségének munkáját felügyeli tartalomfejlesztési vezetőként.

Szigeti Péter

A hírsite új főszerkesztőjének kinevezése kapcsán Bognár Bálint, a 24.hu termékmenedzsere elmondta: “Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy egy független, egyedi hangvételű, értékalapon működő terméket építsünk fel a 24.hu márka alatt. A kiadónak komoly ambíciói vannak az oldallal, amihez Péter személyében megtaláltuk az ideális vezetőt. Pétertől azt várjuk, hogy egy sikeres csapatot építsen a szerkesztőségből, amely képes lesz napról napra egy hiteles és szórakoztató terméket készíteni mind a látogatóinak, mind a hirdetőinek.
Kustánczi Norbert 4 éven keresztül irányította a híroldal szerkesztőségét, vezetésével a termék a piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Jövőben a kiadó online divíziójának termékeit támogatja majd szakértőként. Az új főszerkesztő érkezéséig a szerkesztőség irányítását átmenetileg Bognár Bálint termékmenedzser és Pető Péter felelős szerkesztő veszi át.

Kustánczi Norbert



Címkék: