Október 17-től Antti-Jussi LUMIJÄRVI látja el a cégcsoport technológiai igazgatói feladatait. Az új vezető a Magyar Telekomtól érkezik a kiadónkhoz.

Antti-Jussi Lumijärvi (AJ) több, mint tizenöt éves nemzetközi és multikulturális tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs és informatikai szektorban. A Magyar Telekomnál kezdetben az ERP és a BI Solutions ágazat vezetője volt, majd 2015-től a cég szolgáltatásfejlesztési és innovációs megoldások ágazat vezetőjeként dolgozott (Head of Service Development and Innovation SolutionsBranch).

Új feladataival kapcsolatban a következőket mondta: “A Magyar Telekomban az igazgatói kinevezésem előtt volt szerencsém több kapcsolódó területen is hasznos tapasztalatokat szerezni. Tizenöt év telekommunikációs terület után a legnagyobb változás és egyben kihívás számomra egy teljesen új iparág megismerése lesz. Hiszek abban, hogy eddig szerzett tapasztalataimmal segíteni tudom a Central Médiacsoport fejlődését.”

AJ a Centralban technológiai igazgatóként az Informatikai osztály és az Online Megoldások csapat vezetését látja el a mai naptól kezdődően. Ezen területek felelősek az IT üzemeltetésért, belső rendszereink és a weboldalak infrastruktúrájáért, valamint a web- és mobil-applikáció fejlesztésért.

Varga Zoltán vezérigazgató a kinevezés kapcsán elmondta: “Közép-európai médiacégként jövőbeni sikereinket IT felkészültségünk, tudásunk határozza meg. Olyan képességeket kell tovább erősíteni, vagy épp kifejleszteni a Centralban, amik a kiváló újságírói teljesítményt akár teljesen új formában tudják majd eljutatni az olvasókhoz. Egy igazi innovátor vezetőre volt szükségünk, és AJ személyében meg is találtuk.”