Huszadik születésnapjára kissé megújult a Vezess, a legolvasottabb hazai autós lap. Új logó, átrajzolt nyitóoldal, egyedi tartalmak, nyereményjáték várja a látogatókat.
Ünnepelj velünk te is!

2001. április 2-án indult el a Vezess, lelkes amatőrök és profi újságírók, autókereskedelemben jártas szakemberek összefogásában. Megtanultuk az újságírást, az újságkészítést és az online létet is. Együtt fejlődtünk az internettel.
20 év hosszú idő, ezalatt felnő egy újabb generáció. Ami nekünk újdonság volt anno, az mára természetes, autómárkák tűntek el, újak születtek, előbb a hibridek, majd a villanyautók is általánossá váltak. Áprilisban számos cikkünkben visszatekintünk, bemutatva a 20 évvel ezelőtti, illetve az elmúlt időszak izgalmas eseményeit, újdonságait. Érdemes velünk tartani!
Az eltelt 20 évben számtalan témával foglalkoztunk, a személyautók, a haszongépjárművek, a Forma-1 terén, összesen több 110 ezer cikket írtunk. Bejártuk a Földet, hogy kipróbáljuk a legújabb modelleket, Kanadától Ausztráliáig, Japántól az Egyesült Államokig, Kínától Namíbiáig rengeteg különleges helyszínen vezettünk. Több mint 3600 tesztet készítettünk. Ehhez kapcsolódik születésnapi nyereményjátékunk, ahol a résztvevők virtuális térképen elhelyezett cikkeinkben kattintgatva gyűjthetik össze az azokban elrejtett születésnapi logókat. Öt logó megtalálását követően lehet indulni az értékes nyeremények sorsolásán. (https://www.vezess.hu/20ev/)

2014 óta Magyarország leglátogatottabb autós lapja a Vezess, mostanra havonta 1,5 millióan olvasnak minket. Sikereinket nem érhettük volna el stabil olvasói tábor nélkül, akik mindennap visszatérnek a legfrissebb autós hírekért hozzánk. A nyereményjáték mellett több újdonsággal készültünk számukra.

Megújítottuk a nyitóoldalunkat, mely frissebb, pörgősebb lett. Az eddigi zárt hamburgermenüt felváltotta egy két szintes menüsor, amely lehetőséget teremt az éppen futó különleges tartalmak és a hirdetői kampányok kiemelésére. A nyitóoldal hajtás feletti része világosszürke háttérátszínezést kapott, a nagyképes elrendezés mellé felkerült egy friss hírek doboz. A hamburger menü lenyitott állapotába elhelyeztünk szintén egy friss hírek blokkot, ezáltal az olvasók bármelyik cikkoldalról könnyedén elérhetik a legfrissebb tartalmakat.

Az oldal megújítása mellett az idei évben új csatornák felé is nyitottunk. A Forma-1 szezonnal párhuzamosan elindult a Vezess első Podcastja a Csapatrádió, amelyben szakújságíróink beszélgetnek a futamhétvégék eseményeiről. Hamarosan pedig új videó sorozatokkal jelentkezünk, amelyekben a személyautók kerülnek a középpontba. Úgy gondoljuk tudunk még újat mutatni.

Hisszük, hogy egy jó autós lap ismérvei a hitelesség és a szakmaiság, amivel kiérdemelheti az olvasók bizalmát. Célunk, hogy a jövőben is ezen értékek alapján mindig megújuló, kreatív és izgalmas autós témákkal várjuk olvasóinkat, mindezt, ha lehet, még nagyobb gázzal, mint eddig.

 

Boldog születésnapot, Vezess!Címkék: