A Nosalty a Viber első számú magyar receptkeresője

Még több recept és még több szuper ötlet sütés-főzéshez!

Ismét egy olyan újdonsággal készült a Nosalty, aminek segítségével a felhasználók könnyebben és gyorsabban kereshetnek fogásokat egy családi, baráti találkozóra vagy egy romantikus estére.

Nem akadály, ha a buszon vagy a munkából hazafele szeretnének egy kis ihletet szerezni: a felhasználóknak egy beszélgetésen belül, akár az otthon fellelhető alapanyagok alapján is lehetőségük van kiválasztani a számukra legmegfelelőbb receptet.

A mostani újítással a felhasználók több információt tudhatnak meg a keresett receptről a Viberen keresztül, így a receptkeresés még élvezetesebbé válik. A főzni vágyók inspiráló receptek közül válogathatnak többek közt a közelgő karácsonyi sütés-főzéshez vagy a szilveszteri vendégváró falatokhoz.

Amennyiben valakinek csak ötletekre van szüksége, a Nosalty Viber fiókját megnyitva azonnal megkapja az adott nap legkeresettebb receptjeit.

Itt található:

http://spl.viber.com/nosalty_editorial/

Hogyan működik?

  1. Kattints a keresőikonra a Viberen belül!
  1. Válaszd ki a Nosalty fiókját!
  1. Írd be a keresett receptet, kedvenc ételed nevét, vagy az ahhoz kapcsolódó alapanyagot!
  1. Válogass kedvedre a találatok közül, vagy nyisd meg a kiválasztott receptet a hozzávalók megtekintéséért!
  1. Egy könnyed mozdulattal oszd meg partnereddel a receptet, és kezdődhet a főzés!

A Nosalty a Viber kiemelt partnereként 2016 szeptemberében indította el közösségi csatornáját a Viberen, (http://viber.com/nosalty), ezt követően 2016. november 30-án a Nosalty Viber chatbotját (viber://pa?chatURI=nosalty), amellyel a követők könnyen, gyorsan kereshetnek recepteket és értesülhetnek a legújabb receptekről és hírekről.  Az új funkció bevezetésével a Nosalty ismét segítséget nyújt a felhasználóknak a receptek keresésében.Címkék: