Az újonnan kinevezett felsővezető 2019 májusától, változatlan szervezeti struktúrában és feladatkörben látja el a kiadó emberi erőforrás igazgatói kötelezettségeit. Kárpáti Diána több éves nagyvállalati HR vezetői tapasztalattal érkezett a cégcsoporthoz. 

Kárpáti Diána a Borsodi márkát is tulajdonló Molson Coors Brewing Company vállalattól érkezett a Central Médiacsoporthoz. A nemzetközi cégben 2014 óta először a Magyarországért felelős HR igazgatói pozíciót töltötte be, majd az elmúlt két évben további két ország, Szlovákia és Csehország humánerőforrás csapatát is vezette. Nagyvállalati tapasztalatait HR menedzserként a Danone és a McDonalds nemzetközi cégeknél szerezte. Szakterületei közé a szervezetfejlesztés, a változásmenedzsment, a tehetséggondozás és a karriertervezés tartozik. 

“A Central fejlődése elképzelhetetlen stratégiai HR támogatás nélkül. Céljaink elérése érdekében a szervezetnek is folyamatosan fejlődnie kell, így tudjuk tovább erősíteni a Central Médiacsoport piacvezető pozícióját, és sikeresen továbbépíteni a kiadvány-portfóliónkat. Kárpáti Diána multinacionális vállalati környezetben szerzett vezetői tapasztalata, rendszerszemlélete és agilitása biztosíték arra, hogy a fejlődés HR támogatása jó kezekben lesz a jövőben.” – mondta Mészáros Kinga, a Central Médiacsoport vezérigazgatója. 

 

„HR-esként mindig is az volt a célom, hogy mozgásba hozzam a munkatársak és ezáltal a szervezet folyamatos fejlődését. A Central Médiacsoport stratégiáját a munkatársak keltik életre, ezért minél agilisabb, minél tanulékonyabb a szervezeti kultúránk, annál sikeresebben tudunk fejlődni. És ha mindeközben még jól is érezzük magunkat, akkor hosszú távon is örömmel teremtünk majd közös erővel értéket.”

Kárpáti Diána

HR igazgató



Címkék: